sobota 4. října 2014

Menší nákupy za první říjnový týden :-)




Ahoj ahoj,

moc zdravím a hlásím se s úlovky z mých posledních nákupů.

Zavítala jsem do DM drogerie a něco málo tam pokoupila pro sebe, ale hlavně pro domácnost a také jsem navštívila naši malinkatou Teta drogerii, kterou mám cca 5 min. peší chůze od bytu :-)

  • Jelikož mi dochází přípravek na celulitidu, tak jsem se rozhodla, že si pořídím mazání od značky Ryor, kterou mám velice ráda. Vyšel mě na 249Kč - to je celkem nemilé, ale budu zkoušet a poté podám informaci, jak na mě výrobek působil a jaké z toho mám pocity. Toto jsem pořídila v Teta drogerie.

  • Dále jsem si ve slevě za neuvěřitelných 20Kč koupila dětský šampon na vlasy. Proč jsem si ho pořídila, protože jsem na tento typ šamponu viděla pár pozitivních recenzí a řekla jsem si, že za takovou cenu to rozhodně za vyzkoušení stojí. Opět Teta drogerie.

  • Delší dobu moje srdíčko prahlo po dobrém krému na oční okolí a chystala jsem se, že zajedu do obchodu Ryor a nějaký si vyberu a ejhle, co se nestalo...v našem malém Teta obchůdku mají docela slušný zástup výrobků Ryor. Vzala jsem si tedy krém na oči - Respektive oční gel, který mi byl přímo doporučen jednou bloggerkou - stál necelých 140Kč.

  • V DM drogerii jsem si pořídila odlakovač s acetonem, který používám ráda a jsem s ním velice spokojená. Na pískové a flitrové laky je mnohem lepší, než ten bez acetonu.

  • Poslední věc, kterou jsem si pořídila v DM drogerii z řady kosmetiky je olejíček na vlasy - budu ho prvně testovat, zatím mám zkušenost pouze s tím od Avonu, který mi dnes došel a putoval do VYPOTŘEBOVÁNO. Tak jsem zvědavá na srovnání.

  • Poslední záležitost z foto je sprchový gel od Dermacolu, který jsem dostala od báječné blogerky Life with Sandr s báječnou zimní až vánoční vůní čokolády pomeranče. Již jsem ho jednou měla a je velice příjemný, je až příliš silný a manželovi po pravdě vůbec nevoněl. Ale nevadí, na zimu bude skvělý, nebo půjde do dárků :-))

Tak to jsou mé nákupy za tento týden a zajímalo by mě, jestli byste chtěli články o produktech do domácnosti?

Krásný sobotní večer :-))

papa E.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...