sobota 4. října 2014

Jak se starám o svou pleť - pleťové masky

Ahoj ahoj,

v tomto článku bych Vám ráda napsala pár řádek k mým pleťovým maskám.
Pleťovou masku používám pravidelně 2-3x do týdne.
Masky se snažím střídat a nyní používám tyto tři.

  • Masky nanáším přiloženým štětečkem, docela mi to vyhovuje, je od Essence původně na třpytky na nehty, ale toto byl jediný nevyužitý štěteček, tak jsem ho vzala na masky. Pořizovací cena je do 40Kč.
  • Černá maska dole je od Avonu - cena cca 69Kč. Tato maska je z řady Clearskin, která je určena pro problematickou a aknozní pleť. Tato maska zamezuje tvorbě černých teček a pěkně pleť vyčistí. Jsem s ní spokojená a ráda si jí pořídím znovu. :-) Maska je černá, jako její obal, když uschne, tak trochu stahuje pokožku a zešedne.

  • Maska největší a to ta modrá je od značky Freeman - pořízena v Teta drogerie 149Kč. Maska má totožnou barvu jako její obal a je antistresová. Maska mi vyhovuje, myslím si, že plní svoji funkci, ale hůř se smývá z obličeje, pozor na zabarvení vlasů. Přijde mi zbytečné balení, je příliš veliké, klidně bych si ráda koupila od této značky dvě masky za stejnou cenu. Tuto masku mohu doporučit, ale já si jí nebudu pořizovat, chci vyzkoušet jinou.

  • Poslední  maska je také od Avonu - cena cca 69Kč. Tato maska se jmenuje Revitalizační maska s výtažky himalájských bylin. Maska je čirá, taková gelová konzistence a mě toto není příliš příjemné. Masku jsem dostala. Dopotřebuji ji, ale znovu bych po již nesáhla. Dobře se oplachuje. Přijde mi, že ani nic nedělá.

Všechny masky nijak zvlášť nejsou parfemované, což si myslím, že je jen dobře.

Tak, to jsou všechny moje používané masky a jaké máte rády Vy?? :-))

Krásný a pohodový den přeji.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...