neděle 5. října 2014

Balíček - dárek o nejlepší blogerky od slečny Veroniky :-)))





Ahoj ahoj,

dneska se hlásím s článečkem, který bude o tom, jak jsem dostala mega balík s dárečky od slečny Veroniky, se kterou jsem v kontaktu. Ještě jednou bych velice ráda slečně Veronice, která má svůj blog http://www.lifewithsandra.blogspot.cz/ , na který se rozhodně podívejte a i na její videa na YT kanálu PODĚKOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

Proč mi vlastně balíček poslala??
 Kontaktovala jsem jí, jelikož vím, že je Avon Lady a sháněla jsem tělové mýdlo Turecké černé lázně. Ona obratem odpověděla, že má zásobu a že mi jeden ráda pošle. Nejprve jsem po ní chtěla číslo bankovního účtu,  že jí za to  zaplatím, namísto toho chtěla mojí adresu. No co se nestalo. Adresu jsem zaslala a do tří dnů tady byl nádherný růžový balíček s úžasným ručně psaným dopisem :-)))

Bylo tam toho opravdu spousty...něco jsem si dovolila pro Vás vyfotit.

Co v balíčku bylo::-))

  • Již zmiňované černé mýdlo od Avonu - pokud na něj narazíte rozhodně si ho pořiďte a ne jen jedno :-) doma si vytvoříte skutečné lázně :-))
  • Poté mi poslala na zimu sprchový gel od Dermacolu s vůní pomeranče a čokolády.
  • Dále balíček obsahoval úžasné tělové máslo od značky Alverde v takovém malém kalíšku, já jsem si ho dala do kabelky, jak si můžete přečíst v mém článku, co nosím v kabelce.
  • Nemohl chybět balzámek na rty od Essecne - balzámek krásně voní a skvěle hydratuje. :-)
  • Přicházím k absolutním oblíbencům...Rtěnka od značky Rimmel Kate v odstínu 105, která je nude a je naprosto fantastická :-)))
  • Nelze opomenout paletku očních stínů, která se hodí snad pro každého. Je od značky Maybelline v odstínu Silky Glam. Stíny jsem hned vyzkoušela a dokonce jednou bez báze pod oční stíny a jsou naprosto ideální pro moje očka.

V balíčku toho bylo mnohem více, např. vzorečky a krém na oči pro mého muže :-)) opravdu jsem z balíčku naprosto nadšená a již v příštím týdnu budu posílat odpověď :-))

Také rádi dostáváte balíčky a máte rádi překvapení, tak jako já??:-))

Krásné nedělní poledne všem přeji.

papa E.

1 komentář:

  1. Tedy to je opravdu krásný dárek. To tedy musím uznat. A co vánoční dárky? Už máte všechny? Mě ještě chybí nějaké ty drobnosti. Jinak snad mám vše. No nejvíc mi dali zabrat rodiče. Ale tam jsem to vyřešila hrnci tady a myslím si, že budou mít radost.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...