sobota 4. října 2014

Jak se starám o svou pleť - co používám ve vaně a ve sprše


Ahoj ahoj,

všechny Vás opravdu moc zdravím u dalšího článku.

Tentokrát jsem se zaměřila na produkty, které používám ve vaně a ve sprše.

  • Moje oblíbená pěna do koupele se stala tato levandulová od značky Balea DM drogerie - cena cca 50Kč. Velice výrazně voní po krásných levandulích, které já zbožňuji. Připomíná mi to dovolenou ve Francii.  Měla jsem podobnou pěnu a mýdlo od značky L’OCCITANE a dovolím si tvrdit, že výrobky jsou srovnatelné. Toto se opravdu Balea značce povedlo. :-))

  • Celé tělo si myji sprchovým gelem z Dm drogerie značky Balena - nyní mám vůni jahůdky - cena cca 30Kč. Příjemně pění  a voní. Já mám velice ráda Balea sprchové gely. Za  mě rozhodně doporučuji. :-) V zásobě mám další dva sprchové gely od stejné značky :-))

  • Na intimní hygienu nyní používám mycí gel od Avonu - cena cca 59Kč. Příjemně voní, tak jako bavlna, je z toho cítit čistota. Nedráždí a přijde mi, že plní svou funkci. Příště chci vyzkoušet jiný produkt, abych měla srovnání.

  • Ráda také používám na celé tělo lufu - když zrovna nemám tělový peeling. Jak tak koukám musím si pořídit novou.

  • Naprosto nejlepší přípravek na mytí a do vany se stalo černé mýdlo z Tureckých lázních od značky Avon - cena cca 129Kč. Nádherně voní, hydratuje a opravdu si připadáte jako v domácích lázních. Jen se nelekejte, je poměrně tužší, ale roztírat jde dobře a je naprosto černé, takže budete mít černou vodu, ale nedělá fleky na těle a jde krásně smýt. :-)) Za mě je to naprostá pohoda a opravdu takové HOME SPA :-)))

  • Nově jsem si pořídila peelingové mýdlo na nohy od značky Avon - cena cca 39Kč.
Zatím ho používám krátkou dobu, ale třeba na prokrvení a zjemnění pokožky nohou je to dobré, ale asi si to již nepořídím.

Tak teď znáte moje přípravky do vany a sprchy. Jaké máte Vy a co Vám voní??

Přeji krásný den :-))

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...