sobota 4. října 2014

Jak se starám o svou pleť - domácí péče a nehty


Ahojky,

ráda bych se s Vámi podělila o přípravky, které používám na nehty a ruce a rtíky.

Jelikož moje nehty nebyly nikdy dobré, vždy se lámaly a třepily a nyní jsou zničené po akrylových nehtech od Vietnamců, tak jsem si na doporučení blogerky Life With Sandra pořídila posilovač nehtů Four Seasons. Já jsem tento výrobek pořídila v Dr. Max lékárně, ale nedávno jsem ho viděla i u nás v menší prodejně Teta a stojí do 50ti Kč.
Toto je snad první posilovač nehtů, který mi opravdu pomohl. Vřele všem doporučuji.

Doma mám vždy po ruce krém na ruce  nějaký ten balzámek na rty. Krém na ruce převážně používám od Avonu z řady CARE - cena cca 29Kč. Tento je s čokoládovým máslem a naprosto úžasně voní, skvěle hydratuje a báječně se vstřebává. Celkově vzalo, Avon a krémy na ruce e prostě trefa :-))) mám objednaný další :-)) s vůní magnolie také božská vůně.

Rtíky si mažu balzámem z DM drogeri značky Balea a je to prostě balzámek. Tento fialový si již nepořídím, minule jsem měla se světle modrým uzávěrem a byl mnohem lepší, až tento dopotřebuji těším se, že vyzkouším nedávný dárek - balzámek od Essence. :-))

A jaké oblíbence máte Vy??

Přeji příjemný sobotní večer.

papa E.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...