úterý 7. října 2014

Mini nákup - Avon


Ahoj ahoj,
 
krásné slunné poledne Vám přeji.
 
Jelikož moje maminky dělá již dlouhých 20let Avon Lady, tak je mi tato kosmetika velice blízká.
 
Dneska Vám představím produkty, které jsem si objednala pro sebe, ale i jako dárek.
 
Takto mi dnes byl doručen balíček.

 
 
Pro sebe jsem si objednala:
 
  • Matující BB krém SPF 15 v odstínu Light za 127Kč. Příjemně se rozetřel na pleť, měl by mít matující efekt, ale bude potřeba ho zapudrovat. Světlý odstín mi přijde pro můj ton pleti dobrý. Obsah je 30ml. Zdá se mi, ž má malinkato oranžový podtón, ale pěkně se rozetře, jsem mile překvapená.
 


 
  • Pro hydrataci těla jsem si objednala dlouho vychvalovaný tělový krém v krásném obalu z řady Planet Spa. Jedná se o tělový krém s minerály z mrtvého moře v balení 200ml za 118Kč.

  • Moje stálice jsou krémy na ruce. Nyní jsem si vzala krém na ruce s kolagenem za 42Kč.
  • Další stálice je krém na nohy. Objednala jsem si novinku a to krém na nohy s makadomovým ořechem za 39Kč.
 
Jako dárek jsem objednala:
 
  • Dlouhotrvající oční stíny v odstínu Totally Tau za 84Kč. Stíny jsou konzistencí podobné jako Color Tattoo od Mayberlline. Já mám takový teplejší šedivý odstín. Dobře se nanášejí štětečkem. Jako dárek jistě udělají radost a i službu. :-)
  • A blížíme se na konec a to je nekosmetický produkt. Objednala jsem sadu 16ti párů náušnic s názvem Yvonne za 152Kč. Jedná se o bižuterii.
 
 
Pokud máte možnost určitě se neváhejte podívat do aktuálního katalogu. :-)) No a jaké výrobky máte rádi od Avonu Vy?? :-))
 
 
Krásné slunné dny
 
papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...