středa 8. října 2014

Předčasný dárek k svátku :-))



Ahoj, ahoj,


krásný středeční den přeji.
 
Jelikož se blíží mé jmeniny, tak jsem od své maminky (dlouholeté Avon Lady) dostala předčasný dárek.
 
Vybrala jsem si tyto produkty z katalogu č. 14:-))



  • Pečující krém pro pedikúru, který má 150ml a jedná se o limitovanou edici XXL balení. Řada Foot works je jedna z mých nejoblíbenějších. Krém krásně hydratuje, dobře se vstřebává a zanechává pokožku chodidel příjemně hebkou.

  • Dalším krémem na nohy, který jsem si vybrala je opět z řad Foot works a je to Levandulový zklidňující krém na nohy. Krém krásně voní, má fialovolevandulovou barvu, nádherně hydratuje a vyživuje pokožku chodidel.



  • Jelikož mi došel peeling na tělo, objednala jsem si tento  z řady Naturals body care s vůní čokolády. Opravdu božsky voní, nejraději bych ho ochutnala :-) a už se moc těším až ho vyzkouším.  Opět objednáno na doporučení blogerky.


  • Postupně mi dochází peelingový čistící gel na obličej, tak jsem si na doporučení jedné blogerky objednala tento 3vj mycí gel s peelingem z řady Clearskin. Jsem zvědavá, jaké bude srovnání.


  • Zástupce z dekorativní kosmetiky tady bude nová řasenka Big daring volume mascara. Má krásný zahnutý a huňatý kartáček. Opět jsem si výrobek objednala na doporučení jedné blogerky, která řasenku chválila a testovala již delší dobu. Měla by řasy krásně zatočit, pročesat a zahustit. Já mám řasy takové normální a jsem plná očekávání.





  • Nemohla jsem si pomoct, ale tento výrazný náhrdelník musel být můj. Naprosto mě překvapilo, jak je ve skutečnosti nádherný. Naprosto odpovídá popisu a vyobrazení v katalogu.





Tak, to jsou naprosto úžasné dárky k svátku od mém báječné maminky. Velice za ně děkuji.
 
Co dostáváte k svátku Vy?? :-))
 
Také se Vám líbí výrazné a barevné náhrdelníky?? Kde si je pořizujete??
 
 
Krásné dny přeji.




papa E.





Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...