neděle 5. října 2014

Přípravky pro domácnost


Krásný nedělní večer přeji,

 
tento článek jsem situovala do produktů, které asi každý z nás používá pro svou domácnost.
 
My máme byt starší a po částečné rekonstrukci. Bohužel kuchyně a koupelna na rekonstrukci čeká.
 
  • Začnu praním: v čem peru, peru v automatické pračce a používám gelový přípravek na praní značky Ariel a jsem s ním spokojená. Dále používám aviváž od značky Lenor v barvě modré, jedná se o takovou šmoulí barvu a nepřekonatelně voní a prádlo je po ní heboučké. Oboje kupuji na mall.cz
  • Co mám u kuchyňského dřezu: Mám tam v současné době přípravek na mytí nádobí s názvem Pur a vyhovuje mi, ale do zásoby jsem si koupila produkt z drogerie DM. Dále používám na čištění dřezu tekutý písek z drogerie DM. Na dřezu mám také houbičku opět z DM drogerie. Další věc, kterou mám na dřezu je tekuté mýdlo z DM drogerie - lahvička je od krému na ruce, který jsem si koupila, ale nevyhovoval mi ,a tak jsem ho přelila do jiné lahvičky a darovala  ho. Lahvičku vymyla, jelikož se mi velice líbí a nalila do ní tekuté mýdlo z Dm s vůní nektarinky. Toto tekuté mýdlo na ruce  mi asi voní nejvíce. Poslední záležitostí je sypký čistič odpadů opět z drogerie DM.

  • Moje nakoupené prostředky do zásoby pro domácnost: prostředek na mytí nádobí z drogerie DM, budu zkoušet. Poté přípravek na umývání plovoucích podlah opět DM. Tekuté mýdlo z DM s vůní nektarinky. Vůně na wc z DM a závěsné vonítko do wc mísy z DM..
  • Hygienické přípravky z DM. Slipové vložky, vatové tyčinky a naprosto skvělé bavlněné tamponky.
  • Přesouváme se k toaletě, tady používám čistič toalety z DM, houbičku na mytí a savo proti plísni, které používám převážně do koupelny. Spreje s vůní na wc používám nyní z drogerie DM s vůní manga a vanilky, tato vůně je velice příjemná a mám v plánu si tento přípravek znovu pořídit. Poslední vonítko na wc je  sprej s vůní magnolie a to rozhodně nedoporučuji, poměr cena kvalita opravdu za ty peníze nestojí. Pořizovala jsem ho cca okolo 80Kč.

 
No a jak se staráte o svou domácnost Vy, mohli byste mi něco ověřeného doporučit?
 
Přeji krásné dny.
 
papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...