čtvrtek 26. února 2015

Catrice paletka korektorů

 

AHOJ, AHOJ,

 
Dneska se zaměřím na svoji paletku Catrice korektorů.

 
Tato paletka Vás vyjde na cca 90kč a obsahuje 5 korektorů. ¨
 
Tato paletka slibuje....
 
Celá paleta možností, jak vždy vypadat úžasně. S touto sadou pěti odstínů zamaskuješ drobné nedostatky (béžové odstíny), zbavíš se tmavých kruhů pod očima (růžové odstíny) a zakryješ zarudnutí (zelený odstín). Jednoduchá aplikace díky krémové struktuře.

 
Toto je již mé druhé balení, nejvíce na ní obdivuji výdrž a také konzistenci, která krásně přilne s pletí.
 
Nejvíce se mi osvědčilo korektor nanášet štětečkem.  

 
Tyto barevné odstíny příliš nevyužívám, ale když je potřeba zamaskovat výrazné kruhy pod očima, tak po nich velice ráda sahnu. :-))
 
zelený- na zamaskování červených diskolorací (červené pupínky, červené skvrnky). Opravdu, když se vyskytne nějaký pupínek, aplikujeme tento zelený korektor na požadované místo a je vymalováno :). Je to skvělý trik, protože červenou vyrovnává právě zelená.

lososově růžový- který je skvělý, když se smíchá a dá pod oči, protože právě tato lososový vykompenzuje modré kruhy. Já ho míchám s nejsvětlejším odstínem v paletce, takže okolí pod očima navíc ještě projasní.
tmavý- tento odstín moc nepoužívám, ale byl by skvělý třeba na konturování nebo podle potřeby na míchání ideálního odstínu pro vás. Doufám, že ho třeba využiju, až budu víc opálená :)

střední- Ideální na zakrytí pupínků. Ideální je použít zelený korektor, pak nanést make-up a nakonec aplikovat tento střední korektor.

světlý- Je skvělý, jak už jsem zmiňovala na rozjasnění očního okolí a taky je ideální pro bledulky :)


 
Tuto paletku MOHU OPRAVDU DOPORUČIT
Za málo peněz hodně muziky.
 
No a jaké máte Vy oblíbené korektory?
 
Přeji Vám krásný den.
 
papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...