úterý 19. května 2015

Pánská vůně z katalogu, která vydrží krásně vonět celý den.

 
 
 

AHOJ, AHOJ,

 
Dnes se společně podíváme na pánskou vůni.
Nedalo mi to a musím se s Vámi podělit o této opravdu velice zdařilé voňavce.
 
Jedná se tedy o pánskou vůní v objemu 75ml za cca 500kč.
Já jsem manželovi k Vánocům pořizoval sadu, která obsahovala již zmiňovanou vůni, sprchový gel a balzám za cca 900Kč.
Jde o vůní od Avonu Luck.
 
 

 
Avon Luck for Him je toaletní voda pro muže, která se stane nedílnou součástí vašeho života. Pikantní pokušení, jež si zamilují především ženy ve vaší přítomnosti. Měkké a hřejivé tóny, s nimiž se můžete vydat vstříc nezávaznému a divokému vzrušení. Omamné aroma dodávající potřebný sexappeal.
 
 
 
 
Toaletní voda pro muže Avon Luck for Him je klíčem k inspiraci a ke štěstí. Vítězná kompozice, z níž čpí hlavně dřevité a citrusové ingredience. Nasládlá esence, ve které zaznamenáte prvky mandarinky nebo růžového pepře. Je nejvyšší čas, dát zelenou svým pocitům a životním potřebám.

 
Flakónek toaletní vody pro muže má jednoznačně styl. Celkový koncept vůně osloví především mladé a moderní jedince, jež pravidelně vyráží do víru velkoměsta. Staňte se jedním z nich a poddejte se elegantnímu vyjádření sebe sama. Užívejte si každou chvíli s vonnou kompozicí na těle.
 



Flakonek je docela zajímavý, ale nejlepší je na tom ta kořeněná a malinko sportovní vůně, která alespoň na mém muži vydrží opravdu celý den.
A to s vůní nepřehání. Kdykoliv se k němu přiblížím, nebo jdu za ním, tak cítím tuto báječnou vůní.
 

 
Můj muž má další vůně ve své sbírce, mnohem dražší a známější značky, ale tato opravu krásně voní a hlavně vydrží. Prostě mému muži velice sedne. :-))



 
A jaké vůně rád používá Váš muž, přítel, kamarád, manžel, tatínek ??
 
My máme rádi i jiné, ale momentálně intenzivně, jak je vidět, že je ve flakonu zbytek používáme ke spokojenosti nás obou tuto.
 
Pěkný a pohodový den.
 
papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...