čtvrtek 23. července 2015

Pidi, midi malé nákupy....Teta Drogerie

 

AHOJ, AHOJ,

 
 Vítám Vás u dnešního článku, jak jste si mohli již přečíst, tak se jedná o opravdu maličkaté nákupy z Teta Drogerie. Do Tety jsem zaběhla, když jsem čekala na kamarádku a tak to dopadlo.



Za super cenu jsem si pořídila tento Baby Lips proti slunečním paprskům. Tento balzámek jsem již měla a je moc prima.
 

 
Jelikož jsem v půlce svého pleťového krému, tak jsem využila slevy a vzala si tento denní krém Nivea.

 
 
Jedná se tedy o ZVLÁČŇUJÍCÍ DENNÍ KRÉM  obohacený o vitamín E. Měl by hydratovat a osvěžit pleť. Uvidíme. Se značkou Nivea nemám příliš velkou a dobrou zkušenost.

 
Krém má 50ml a stál mě 100Kč.

 
Ve stojánku s akčními cenami  jsem si všimla tohoto novinkového sprcháče od Palmolive Thermal SPA Mineral Massage. Voní příjemně, uvidíme, jaký bude. Vím, že tyto sprchové gely jsou chválené.

 
Nějakou tu dobu jsem si nepořídila moje oblíbené Freeman masky. Tuto jsem ještě neviděla, nebo je to novinka a nebo ji prostě jen neměli.

 
Jedná se tedy o kaolinovou pleťovou masku s mátou a citronem.
 
Měla by redukovat maz a zmenšovat póry, což se mi bude zvláště nyní v létě hodit.
 
Když jsem ji  zkusila na prst, tak se zdá taková opravdu hutná a světlounce žlutá .

 
A nesmím zapomínat ani na manžela, kterému jsem koupila deodorant Garnier, proti světlým mapám na oblečení, se kterými se nyní u nevhodného deodorantu potýkal.

 
No a to je vše milí moji.
 
Byla to skutečně rychlovka.
 
Také se necháte zlákat a nakupujete, jak "zběsilí" kosmetiku? :-))
 
Přeji Vám krásný den.
 
papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...