pátek 9. října 2015

Přírodní kosmetika BIONE

 
 

AHOJ, AHOJ,

 
 Včera jsem byla v naší maličké a zcela zapadlé Teta drogerii a co jsem tam neobjevila, no stojan s kosmetikou BIONE.
 
No je Vám jasné, že jsem s prázdnou nemohla odejít.
 
Vzala jsem si hned několik produktů, které Vám nyní přestavím.
 
 

 
Jako první můj hledáček zaostřil na tomto balzámku na rty, který tak Petra vychvaluje.

 
Zvláčňuje a chrání rty před vysoušením, praskáním a vznikem oparů. Obsahuje vzácné bambucké máslo s přírodními UV filtry, vitamín E, včelí vosk a oblíbený olej ze semínek konopí setého. V BIO kvalitě bez ropných produktů, silikonů, parabenů, bez konzervací apod. S výhradně hypoalergenní parfemací. Šetrný k Vám i k přírodě. Cenově výhodné balení pro celou rodinu.



Je poměrně dost veliký a má takovou zvláštní vůni, nedokážu ji přesně specifikovat.
Ale voní úplně stejně, jako můj bývalý krém na celé tělo od této značky.
 
Je ho 17ml a vyšel mě na 65kč.
 

 
Má klasickou vysouvací tyčinku.

 
Koupelovou sůl jsem potřebovala a proto jsem si vybrala tuto s minerály z mrtvého moře.

 
Koupelová sůl s přísadou pravého včelího medu, se solí Mrtvého moře působí relaxačně a blahodárně na tělo, pohladí Vaši mysl. Upraví pH pokožky do správné fyziologické úrovně. Koupel vykazuje lehkou mycí účinnost, tělo po koupeli neoplachujte, pouze osušte ručníkem. Ponechejte zbytky medu a minerálů na pokožce pracovat i po koupeli. Do horké lázně dle uvážení vhoďte 1-2 polévkové lžíce soli a nechejte ji rozpustit.

 
No uznejte, krystaly má skutečně velké a krásné, barevné do medova, ale příliš po medu nevoní.
 
Stála mě 85kč.



Toto byl největší oříšek, které tělové máslo si vybrat, nebo si vzít vazelínu, nakonec máslo vyhrálo.
 

 
Je zcela tuhé a úplně bílé, opět voní tak zvláštně.



Tělové máslo – velmi jemný kosmetický přípravek péče o jemnou pokožku celého těla z obnovitelných přírodních zdrojů, zcela bez emulgátorů, bez konzervačních látek, bez barviv s výhradně hypoalergenní parfemací. Velmi malé množství másla rozetřete dle potřeby na pokožku. Pokožku promastí a zvláční, ochrání před ztrátou vlhkosti, vytvoří ochranný vodoodpudivý film. Obsahuje antioxidant – vitamín E a oblíbený vyživující olej Cannabis.
 
 

 
Máslo mě stálo 99kč.

 
Micelárních vod není nikdy dost, tak jsem si říkala, že vyzkouším tuto kopnou.

 
Zcela unikátní čistící a odličovací pleťová voda bez jakýchkoliv konzervačních látek, bez tenzidů, bez parfémů, bez silikonů, ropných produktů aj. Přitom s výtečnou čistící účinností pro všechny typy pokožky, i pro velmi citlivou. Obsahem aktivních látek (karnosin, kyselina azelaová, panthenol, nikotinamid, glycerin, allantoin a lipoamin), oblíbený extrakt z listů Cannabis navíc zajišťuje výtečnou hydrataci pleti, omezením glykace bílkovin snižuje tvorbu vrásek a zlepšuje elasticitu pokožky, dodává bioaktivní aminokyselinu glycin, potlačuje rozvoj mnoha kožních mikrobů, urychluje obnovu kyselého a mastného ochranného filmu na pokožce aj. Určeno k hloubkovému vyčištění po použití pleťového mléka, nebo zcela samostatně. Neobsahuje líh.


 
Vyšla mi na 99kč.

 
No a posledním produktem je pleťový krém s levandulí.

 
Zjemňující pleťový krém s levandulovým olejem a parfémem, s minimem emulgátorů, s vysokým obsahem antioxidantů – inositolu a vitamínu E. Chrání před stárnutím pokožky a před vznikem vrásek vlivem volných kyslíkových radikálů a vlivem glykace bílkovin, kterou významně omezuje karnosin. Přítomný panthenol a glycerin zadržují vodu v pokožce, allantoin zvláčňuje. Vůně Levandule Vás přenese do sluncem vyhřáté romantické Provence.

Použití: Pravidelně ráno nebo večer nanášejte krém v tenké vrstvě na pleť, krk, dekolt apod. Je vhodný jako výživný a ochranný podklad pod make-up, stíny, pudr apod. Krém je výjimečně jemný, nedráždivý, lehce roztíratelný. Šetrný k Vám i k přírodě. Krém je vyroben v BIO formulaci, neobsahuje silikony, ropné produkty, etoxyláty ani parabeny. Použitá konzervační látka se po aplikaci po chvíli zcela odpaří. Vyrobeno na nejmodernější bázi lipofilní polyakrylátové matrice. Tím je umožněno dosažení neobvyklé jemnosti prostředku s úplným vyloučení nežádoucích neionogenních emulgátorů.

 
Krém má takovou opravdu jemnou konzistenci, asi spíše vhodný na léto než na nadcházející chladné dny, inu uvidíme, vyzkoušíme a případně dáme do lednice.

 
Pleťový krém stál také 99kč.
 
 

 
Má moc pěkné balení.

 
Jen chci upozornit, že se jedná o zcela přírodní a českou kosmetickou značku, která má i svůj E-Shop.

 
 No a to byly moje nákupy této přírodní kosmetiky.
 
Budu moc ráda za Vaše tipy na dobrou přírodní kosmetiku a taky mě zajímá, jestli dáváte přednost přírodní kosmetice nebo té průmyslově vyráběné?
 
 
Přeji Vám krásný a pohodový den.
 
papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...