sobota 3. října 2015

UREA super záležitost ...

 

AHOJ, AHOJ,

 
 Vítám Vás u dnešního článku, který bude zaměřen na tolik diskutovanou složku kosmetických produktů a tou je UREA.

 
Co to vlastně UREA je, z chemického složení se jedná o močovinu, která se používá jak v lékařství, tak ve farmacii tak i nově v kosmetickém průmyslu, kde bylo zjištěno, že malé množství má blahodárné účinky na pokožku a pleť.

 
Tento BALEA krém na suché nohy jsem si před časem koupila s malou obavou a skepsí.
Již jsem měla produkty s UREOU a nebyla jsem s nimi vůbec spokojená, ale tento krém vše vyvrátil a potvrdil mi, že v mém hledáčku produkty s UREOU zůstanou.

 
Jedná se tedy o krém na suché chodidla s 10% příměsí UREA.
Krém je krásně hutný, hustý, není příliš mastivý,  krásně se pokožky vypije, netrvá to ani příliš dlouho a chodidla jsou potom krásně jemná, hebká a vláčná.

 
Krém lehce květinově voní a má hustší bílou konzistenci.
 
Opravdu musím říct, že mě BALEA nepřestává mile překvapovat, jak kvalitní a přitom cenově dostupné produkty ve své řadě má.

 
Rozhodně si tento krém pořídím do zásoby, PROTOŽE JSEM S NÍM MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ A VÁM HO VŘELE DOPORUČUJI.
 
 A co říkáte Vy na produkty se složkou UREA a jaké produkty používáte na chodidla?
 
Přeji krásný a pohodový den.
 
papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...