neděle 13. prosince 2015

Bione super hydratace :-))

 

AHOJ, AHOJ,

 
 Vítám Vás u dnešního článku, kde Vám chci představit snad nejlepší a nejintenzivněji hydratující tělové máslo, které jsem kdy zkusila.
Jedná se o tělové máslo Bione.

 
Jde o tělové máslo CANNABIS s palmovým olejem a včelím voskem od značky BIONE.
Je velice hutné a bílé.


Tělové máslo – velmi jemný kosmetický přípravek péče o jemnou pokožku celého těla z obnovitelných přírodních zdrojů, zcela bez emulgátorů, bez konzervačních látek, bez barviv s výhradně hypoalergenní parfemací. Velmi malé množství másla rozetřete dle potřeby na pokožku. Pokožku promastí a zvláční, ochrání před ztrátou vlhkosti, vytvoří ochranný vodoodpudivý film. Obsahuje antioxidant – vitamín E a oblíbený vyživující olej Cannabis.
 
 

 
Stačí když ho naberete a začnete mezi dlaněmi třít, tak se téměř zcela rozpustí a stane se takovým olejíčkem.
Krásně se s ním pak pracuje a báječně hydratuje.

 
Hydratace vydrží opravdu dlouho, rychle se vstřebává, ale téměř nijak nevoní, což je malinko škoda, ale zase nemůžete chtít po výrobku za 100Kč vše.
 
Prostě a jednoduše VÁM TENTO SKVĚLÝ PRODUKT JEN A JEN DOPORUČUJI.

 
Znáte značku Bione, máte nějaké výrobky rádi??
 
Budu ráda za Vaše komentáře.
 
Přeji Vám krásný a pohodový den.
 
papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...