neděle 7. února 2016

Konečně mám nový foták :-)) alias Olympus Pen :-))


AHOJ, AHOJ,

Moji milí, dnes Vás vítám u článečku, který bude o mojí nové lásce.
Ano jsem ovce.
Tento foťák Olympus Pen má snad každá bloggerka a i já jsem ho musela mít taky.




Mám ho samozřejmě vč. datové karty o velikosti 16GB.

Bohužel v  jiném barevném provedení nebyl k dispozici, proto jsem si vybrala, nebo respektive tak na mě zbyla barva černá.



V duchu designu a kvality


Klenot řady Pen si zakládá na flexibilním fotografováním ve vysoké kvalitě a luxusním zpracováním těla, kde snoubí eleganci s čirou praktičností. E-PL7 je vyroben z prémiového kovu stylově oděného do kůže, který podtrhuje sofistikovanost. Design s čistými liniemi dodá nadčasový vzhled a "nenápadně" zakomponovaný grip naopak pevné držení jednou rukou. Fotoaparát tedy nejen vypadá exkluzivně, ale také se příjemně drží a je radost jej používat. Samozřejmě to není zdaleka vše. Díky celé řadě technologických řešení máte jistotu, že budou snímky vždy čisté a krásné.

Špičková selfie a bezdrátové sdílení


Rádi se fotíte s ostatními na selfie? Pak právě pro vás má dotykový displej výklopný směrem dolů, takže uvidíte výslednou kompozici s přáteli a ruce se vám nedostanou do záběru. Ani při takovém držení před sebou se nemusíte bát roztřesenosti. Optický stabilizátor vás podrží. Chcete si fotoaparát položit a fotit z dálky? Nainstalujte aplikaci a ovládejte fotoaparát v dosahu signálu. Vytvářejte snímky s lehkostí a rovnou je odesílejte přes WiFi a sdílejte. Podělte se o své zážitky a odvyprávějte svůj příběh obrázky.

Ukažte svou kreativitu


Kromě toho máte k dispozici řadu dalších možností, jak vyjádřit a předvést svou kreativitu. Určitě si zamilujete 14 uměleckých filtrů a 9 uměleckých efektů, které dodají vašim snímkům punc osobitosti. Umělecký filtr Vintage dodá snímkům nádech historie, zatímco filtr Částečná barva pomůže zvýraznit poutavé detaily snímku. Hledáte-li to nejlepší do každé situace, pak právě vás zaujme celá řada objektivů v nabídce nebo rovnou podvodní příslušenství. Aby nic nenarušilo čistotu snímku ani i po výměně objektivu, má vestavěný ultrazvukový filtr.

Foťák je skutečně moc krásný, dobře se mi s ním manipuluje, skvěle fotí a ovládání je poměrně snadné.


Vzadu má veliký a praktický displej, který ovšem není dotykoví, jak by se mohlo na první pohled zdát.


Asi Vás bude zajímat i cena, na Alze se dá pořídit okolo 16 000Kč.
Ano je to pálka, já vím.

Zatím jsem vše fotila na svůj mobilní telefon Sony Xperia Z2.
Tento telefon má také velice dobrý foťák, kamarád, které se v této branži orientuje mi ho doporučil, že prý mají stejné foťáky, jako se dávají do iPhonů.


Je to malý černý poklad.
Samozřejmě ještě budu muset nějaké funkce vychytat a naučit se používat.


Smímatelný blesk je také parádní.


Je moc krásný a má praktickou šňůrku, kterou ovšem nemohu nějak upevnit, tak jsem jí zauzlíkovala.


Jsem nadšená a šťastná, že konečně i já mám kvalitní foťák.

Nyní se můžete těšit na kvalitnější fotografie.

Už jsem s ním několikrát fotila a jsem z něj nadšená :-)

A čím fotíte Vy??

Také máte foťák?

A co na tento poklad říkáte??

Budu ráda za Vaše komentáře.


Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

1 komentář:

  1. Už i já se pomalinku chystám na to, že si budu pořizovat nový fotoaparát, ale stále nevím, kde bych si ho měla pořídit... Buďto pujdu někam do megapixelu, nebo to zkusím za ještě lepší cenu zde s tím, že asi s největší pravděpodobností nebudu mít záruku... Uvidím no.. Jinak přeji krásné fotky:)

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...