čtvrtek 4. února 2016

Tonující tělová emulze, která je prima :-)


AHOJ, AHOJ,


 Moji milí vítám Vás u dalšího článku, kterým bude recenzí na TONUJÍCÍ TĚLOVOU EMULZI OD BALEA. 
Jdeme na to.


Jedná se tedy o tonující emulzi Magic Summer pro normální až tmavou pokožku.
Je to takový klasický né samoopalovák, ale jen tonující krém.
Po návratu z dovolené jsem si řekla, že bych si opálení chtěla udržet, tak jsem náhodou natrefila na tento produkt v DM drogerii.


Balení obsahuje 400ml produktu, konzistence je docela příjemná, na mě by mohla být více hutná, ale není vyloženě vodová. Krásně voní tak trochu po makadamyových oříšcích a dobře se vsakuje.


Mě vyhovuje, vytvořila mi takovou krásou zlatavou barvičku lehce opálenou a oprášenou od slunce, ale je samozřejmé, že pakliže ji na místech typu záhyby atd nerozetřete stoprocentně tak bude kůže tmavší.

Toto je pupík, opakuji pupí, kde je vidět nedokonalost, mě to nevadí, nikde se nyní do plavek neobnažuji a může mi to být jedno.


Třeba ruku mám krásně opálenou a přijde mi, že mi to vytáhlo i pihy. :-))


Inu s tímto produktem za jeho cenu jsem nadmíru spokojená a líbil se i mojí mamince a říkala mi, jak si to mažu na zádech, že tam nemám žádné mapy, věřte mi vážení, já to mažu tak ledabyle a jediné, kde je to tmavší jsou kotníky a pupík. Jinak všude řádně scelené a žádné mapy. Takže prima.


Příliš tyto produkty nepoužívám, proto jsem se Vám tady s tímto musela pochlubit.
Mě sedí a budu ráda za Vaše názory a postřehy.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...