neděle 13. března 2016

Chocolate Passion


AHOJ, AHOJ,


 Moji milí vítám Vás u dnešního článku a u dnešní recenze.

Vím sprcháče nikoho moc nezajímají, ale tento mi přímo vyrazil dech a to v pozitivním slova smyslu, tak jsem si říkala, že bych se s Vámi o mojí zkušenost chtěla podělit.


Takže před nějakou dobou jsem si v DM drogérii pořídila tento sprchový gel značky Palmolive Chocolate Passion body butter wash.

Stále jsem po něm pokukovala, ale 72Kč se mi za něj nechtělo dávat a ejhle, co se stalo zlevnili ho na krásných cca 35Kč.


Jedná se tedy o čokoládový sprchový gel s výtažky z kakaového másla a NAPROSTO FANTASTICKY VONÍ. Kam se hrabe Dermacolí arabeska.
Tato vůně je naprosto ÚŽASNÁ A ÚCHVATNÁ.
Báječně voní po čokoládě, tak sladce a smyslně.
Až byste ho chtěli ochutnat.


Krásně pění a báječně myje.
Má extra tuhou konzistenci, takže ho stačí skutečně málo a napěníte si jím celé tělo a báječně se umyjete a navoníte a provoníte koupelnu.


Sami vidíte, jak se táhne a jak je hutný :-)

S tímto sprcháčem jsem OPRAVDU MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ A ROZHODNĚ SI HO POŘÍDÍM ZNOVU A VŠEM HO DOPORUČUJI.


A co Vy říkáte na kosmetiku s vůní čokolády?
Máte ji rádi??

Přeji krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...