úterý 15. března 2016

Fíkový šampon na vlasy :-))



AHOJ, AHOJ,


Vítám Vás všechny u dnešního článku, který bude jak jinak než recenzí na FÍKOVÝ ŠAMPON NA VLASY OD KOSMETICKÉ ZNAČKY Zaija.

Tento šampon jsem dostala pod stromeček od mého manžela a toto veliké balení vyšlo, co já vím na cca krásných 80Kč.

Musím říct, že TENTO ŠAMPON MI VELICE VYHOVUJE A RÁDA VÁM HO VŠEM DOPORUČÍM.

Inu jdeme na samotnou recenzi.


Ziaja - Šampon pro normální vlasy s výtažkem z fíků
Šampon pro šetrné mytí normálních vlasů. Neobsahuje mýdlo, vlasy vyživuje a posiluje. Zvyšuje odolnost vlasů před poškozením vlivem vnějších faktorů a zabraňuje jejich třepení. Příjemným bonusem je lehce sladká, svěží ovocná vůně.
Použití: šampon vmasírujte do mokrých vlasů, pečlivě je umyjte a šampon důkladně opláchněte.
Obsah balení: 500ml. Vyrobeno v Polsku


Složení: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Panthenol, Propylene Glycol, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Polyquaternium-10, C12-13 Alkyl Lactate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Citronellol, Citric Acid.
Produkt je čistý, čirý, krásně svěže voní a nádherně pění a příliš neštípe v očích, bohužel mi do nich malinko zajel a nebylo to tak příšerné, jako jsme u klasických šamponů zvyklí. :-)



Jak jsem již psala, tento šampon Vám mile a ráda doporučuji.

Já na své nebarvené a nepoškozené vlasy nepotřebuji přílišnou péči, ale toto je prostě paráda.

A co nejraději na vlasy používáte Vy??

Budu moc ráda za Vaše tipy.


Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...