pátek 11. března 2016

Ziaja Kozí mléko koncentrovaný denní krém SPF 20


AHOJ, AHOJ,

 Vítám Vás u mé dnešní recenze na Ziaja kozí mléko - koncentrovaný denní krém SPF 20.

Tento krém jsem dostala od Jéžíška a přála jsem si ho proto, protože je vychvalovaný na blogosféře.


Koncentrovaný, ale lehký krém na den. Chrání pokožku před stárnutím, vyhlazuje a hydratuje. Pro každodenní péči, do každého počasí, vhodný i pod make-up. Redukuje proces předčasné tvorby vrásek. Chrání před nebezpečným vlivem UV na pokožku. Hydratuje, vyhlazuje a změkčuje epidermis. Navrací pokožce zdravý, přirozený vzhled.

Produkt obsahuje 50ml.


Složení: aqua, ethylhexyl methoxycinnamate, c12-15 alkyl benzoate, octocrylene, butyl methoxydibenzoylmethane, glycerin, caprylic/capric triglyceride, cetyl alcohol, cetyl palmitate, glyceryl stearate, peg-100 stearate, cyclomethicone, dimethiconol, dimethicone, hydrogenated coco-glycerides, methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol (nano), sodium acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, isohexadecane, polysorbate 80, trilaureth-4 phosphate, panthenol, propylene glycol, goat milk extract, tocopheryl acetate, sodium polyacrylate, xanthan gum, dmdm hydantoin, methylparaben, ethylparaben, parfum, linalool, butylphenyl methylpropional, citronellol, hexyl cinnamal, geraniol, eugenol, benzyl salicylate, alpha-isomethyl ionone, coumarin, limonene.



Krém je velice hutný, příjemný, parfemace není téměř žádná.
Krásně pleť vyživí, vyhladí, hydratuje a pomůže od suchých míst na obličeji.
Stačí ho nanést opravdu maličko a řádně zapracovat do pokožky.

Balení obsahuje 50Ml a cena je něco málo přes 100Kč.

Každopádně Vám ho mohu VŘELE DOPORUČIT.


 A co Vy a Vaše zkušenost s touto kosmetikou řadou? Znáte kozí kolekci??

Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...