středa 27. dubna 2016

Dokonalý pánský parfém


AHOJ, AHOJ,


 Moji milí, vítám Vás u dnešního článku, kde bych Vám velice ráda představila nejoblíbenější vůni mého muže.

Tuto vůni používá cca osm let pravidelně a je s ní velice spokojen a co vím, mě krásně voní, stále i po tak dlouhé době se jí nemůžu nabažit a máme i velice kladné ohlasy z okolí. :-))



Jedná se tedy o vůni:

Pánská vůně Thierry Mugler Ice Men vyzařuje teplo i chlad a harmonicky tak dokáže doplnit sebevědomého a moderního muže, který ví, co chce od života. Muž Ice Men je přirozený gentleman, který je ale zároveň nespoutaný a neohrožený. Vůně byla uvedena na trh v roce 2007.
Jedinečné a pečlivě vybrané esence delikátní muškátového oříšku se dokonale proplétají s drahocenným čistým pižmem a vytvářejí tak společně velmi smyslnou kompozici. Roztančené exotické pačuli a hřejivé tajuplné dřevo vytvářejí velmi charismatickou tečku na závěr. Tento exkluzivní a nezaměnitelný pánský parfém od značky Thierry Mugler skvěle oceníte nejen v letních měsících, ale i během celého roku, kdy vás osvěžující esence parfému výborně povzbudí a nabijí novou energií.
Zažijte osvobozující pocit uprostřed dvou kontrastů a posilněte svoje sebevědomí a dobrou náladu s neobyčejnou pánskou vůní Thierry Mugler Ice Men!


Flakonek je typický pro tuto značku, má takové až umělecké skleněné flakonky.

Tento parfém jsem dříve pořizovala převážně v parfumeriích, ale naposledy jsem ho objednávala na Parfums.cz

Složení

muškátový oříšek, pačuli, pižmo, dřevo


Jistě Vás bude zajímat cena, tak 50ml balení stálo necelých 700Kč což mi přijde naprosto super, na to jak nádherně a intenzivně parfém voní je to velice příjemná cena. V zásobě máme ještě jedno balení, ale jistě objednáme další. :-)


Zde vidíte detail skleničky, taková hvězda. Já sama od této značky mám oblíbené dva parfémy a tím je Angel a Alien.


A jakou pánskou vůni máte nejraději na svém protějšku máte nejraději Vy??

Budu moc ráda za Vaše tipy a nápady, rádi vyzkoušíme nové vůně.

Přeji Vám krásný a pohodový den moji milí.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#recenze Orientální vůně - 100 ml - 1 ks - 795 Kč

AHOJ HOLKY,   moc vás vítám u dnešní recenze, kterou jsem se rozhodla sepsat na základě včerejšího, tak trochu potvrzujícího komplimentu, na...