sobota 23. dubna 2016

Miš maš nákupy :-))


AHOJ, AHOJ,


Vítám Vás u dnešního nákupového článku, kde Vám představím nové produkty a kousky, které jsem pořídila.
Bude to takový skutečně mišmašový nákupík :-)


Jelikož mi k narozeninám přišlo přání od značky Yves Rocher, kterou mám velice ráda a pravidelně si jejich produkty kupuji, tak jsem se s přáním vypravila do prodejny.
Díky 40% slevě jsem si pořídila i tuto pleťovou masku na obličej.


Potřebovala jsem nějakou hydratační a tato mě velice zaujala. Jedná se tedy o Opravnou vyživující masku pro suchou až velmi suchou pleť.
Po slevě mě stála cca 205Kč.


No a jako narozeninový dárek mi dali tento krásný řetízek s přívěskem ve zlaté barvě, který se mi velice líbí. Myslím si, že si o něj brzy zasoutěžíte. :-)


Jelikož jsem na tyto gelové oční linky od značky Maybelline četla a slyšela jen samou chválu, tak jsem se rozhodla, že i já si je pořídím.
Vyšly mě na cca 250Kč.


Tuto řasenku jsem si opět pořídila na doporučení několika blogerek a YTberek.

Jedná se tedy o řasenku od značky Miss Sporty Studio Lash 3D Volume Mascara, která mě vyšla na krásných necelých 70Kč. Jsem opravdu zvědavá, jaká bude.


Jelikož mi dochází i odličovač očí, tak jsem si řekla, že vyzkouším tento dvoufázový od značky Loreal.
Tuto značku mám také velice ráda a třeba růžová micelární voda mi velice vyhovovala.


Měl by odlíčit i dlouhotrvající make-up na očích a rtech, inu vyzkoušíme a uvidíme, jistě napíšu samostatnou recenzi. Cena něco okolo 130Kč.


Alpu já používám pravidelně a jelikož mi došla, tak jsem si jí znovu musela pořídit. Já ji používám, jako dezinfekci a také na drobné pupínky,  které krásně a lokálně vysuší a poradím Vám jeden trik.
Dejte do alpy vylouhovat koření hřebíčku a bude jednak nádherně vánočně vonět, ale bude mít také protizánětlivé účinky, na pupínky jak dělaná. :-)


Jelikož doma nemám žádnou masku na vlasy, tak jsem si řekla, že si pořídím tuto Gliss Kur, která navíc byla ve slevě.



Jedná se tedy o intenzivní pečující masku pro slabé a vyčerpané vlasy. Má okamžitě posilovat oslabené vlasy po celé jejich délce a má se nechat působit pouhou jednu minutu.
Cena 99Kč.


Teď jsme trochu u praktického produktu a tím je klasický černý krém na boty. Ano i o své boty je třeba se starat a pravidelně čistit a krémovat.


No a jako poslední nákupem byla tato košile značky FF.



Moc se mi líbí modrý kontrast s bílou barvou a také detail u límečku.


Košile stála 399Kč. Manžel již několik FF košil má a je s nimi spokojen. Jsou z příjemného materiálu, který je prodyšný. Navíc se velice dobře žehlí, což je zase veliké plus pro mě.
Navíc, manžel nosí košile každý den, tak si dokáže představit to žehlení po jednom praní, fakt paráda.


Manžel z košile měl velikou radost a hned si jí vyzkoušel a po vyprání a vyžehlení si jí hned vzal na sebe. :-)


No a jsme u konce miš maš nákupů.
Také rádi chodíte do obchodů Yves Rocher?


Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Popřeji Vám krásný a příjemný den a zítra se zase uvidíme.

Mějte se parádně.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...