čtvrtek 21. dubna 2016

Nejlepší korektor, který jsme kdy měla :-))


AHOJ, AHOJ,


 Vítám Vás u dnešního článku, který je recenzí na super známý korektor CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE. Tento korektor prolétnul celou blogosférou, že ho musí znát snad každý.

Je všemi vychvalovaný a oblíbený, že jsem si ho musela pořídit i já.


Dá se pořídit v drogériích Rossmann a již jsem na něj koukala při mé návštěvě u kamarádky v Teplicích.

Ale pořídila jsem si ho až v Praze, když jsme šly s mamkou nakupovat.

Koupila jsem si ho jak jinak než v drogérii Rossmann a vyšel mě něco okolo jedné stokoruny, což je super.


Mám ho v odstínu 020, což je ten tmavší, nejprve jsem měla spadeno na ten nejsvětlejší 010, ale ten neměli a když jsem si ho zkoušela z testeru, tak mi více sedí tento v odstínu Light Beige.


Korektor je vlastně tekutá verze toho kalíškového, který mám samozřejmě taky a ten mi také vyhovuje, ale tento tekutý nezalézá do vrásek.
Je krásně krémový, dobře se do pokožky zapracuje, používám ho na zakrytí drobných  nedokonalostí a také na zakrytí kruhů pod očima.

Zapracovávám ho houbičkou a jde to naprosto skvěle, dobře drží celý den a po přepudrování se ani nehne. :-)


Jak vidíte konzistence je taková krémová, ale dá se nádherně zapracovat, tak že splyne s pokožkou. :-)


Tady vidíte swatch, kde jsem  poměrně dost produktu rozetřela jen prsten do ruky, tak se krásně zapracoval a splynul s pletí. A to já mám ruku světlejší než-li obličej.


Prostě s tímto produktem jsem MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ, je to asi nejlepší korektor, který jsem kdy měla. Upřímně řečeno, za málo peněz hodně muziky, jak se tak říká.

A co Vy, máte tento produkt také, nebo po něm pošilháváte??

Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den.


papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...