úterý 26. dubna 2016

Neplánované Avon nákupy


AHOJ, AHOJ,


Vítám Vás u dnešního článku, který jak jste si mohli přečíst bude o nákupech o mé objednávce kosmetiky z Avonu.

Inu jdeme na to. :-))


Neodolala jsem a objednala si pěnu do koupele s vůní čokolády a pomeranče, který je v objemu 500ml. Hrozně moc se těším, až si napustím vanu a položím se do vody a budu relaxovat.



Z mé oblíbené řady Planet spa jsem si objednala i masku na vlasy, která je s vyživujícím bambuckým máslem. Ještě nikdy jsem z této řady masku na vlasy neměla a jsem na ni skutečně zvědavá.


Tuto řadu care s kakaem mám velice ráda. Krém na ruce jsem již měla asi 3x a byla jsem s ním vždy moc spokojená. Krásně hydratuje, dobře se vsakuje, konzistence mi také vyhovuje a navíc nádherně voní, tak sladce po kakau.


Ve slevě jsem si objednala i pleťový denní krém z řady Solutions.


Tento krém je denní a zpevňující, který má 20SPF, což mi přijde nyní na jaro a blížící se léto naprosto super. Z této řady jsem krémy měla a byla jsem s nimi spokojená.


Další kakaový krém jsem si ve slevě objednala, tento jsem zatím neměla, ale objednává si ho moje kamarádka opakovaně a vlastně mi ho tak doporučila.

Jedná se tedy o pečující krém na obličej, ruce a tělo s kakaovým máslem. Já tento krém budu určitě používat jen na tělo a jsem zvědavá, jak bude hydratovat a jaká bude jeho konzistence.


Na černé tečky ráda používám alkoholové tonikum z řady Clearskin. Tonikum krásně vyčistí a pory krásně stáhne a je také dobrý na klasické pupínky, které vyčistí a zajistí jejich rychlejší hojení.



Krém proti celulitidě jsem již měla několikrát a byla jsem s ním spokojená, přišlo mi, že skutečně něco dělá. Je příjemně hutný, pěkně voní a dobře se vsakuje. Myslím si, že toto je jen nové balení, takové veselejší.


No a jsme u konce, bohužel si nepamatuji ceny, za což se omlouvám, ale vím, že jsem téměř všechny produkty objednávala v nějaké slevě či akci, takže rozhodně jsme za tento docela větší nákup neplatila mnoho.


A co Vy říkáte na kosmetiku Avon, máte jí rádi, nebo naopak patříte k tomu táboru, který ji nemá ráda nebo máte nějaké ozkoušené produkty, které mi můžete doporučit?

Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...