středa 20. dubna 2016

Oblíbenci za poslední dobu


AHOJ, AHOJ,


 Vítám Vás u mého dnešního článku a ten je o oblíbených produktech za poslední dobu. Tento formát článku je u Vás hodně oblíbený, tak jsem se rozhodla ho zařadit pravidelně. :-)
Doufám, že se Vám článek bude líbit a že se se mnou podělíte o komentáře.



Začnu make-upem nyní nejčastěji používám tento od značky Loreal Tue Match, mám ho v nejsvětlejším odstínu. Make-up je malinko více vodovější, ale není to  nic hrozného, krásně se dá zapracovat do pleti a krásně kryje, vyhladí a řekla bych, že pěkně projasňuje.


Po úpravě obočí jdu na korektor, klasicky zamaskuji různé nedokonalosti, jako jsou třeba nějaké pupínky a také kruhy pod očima. Za mě je parádní, budu na něj dělat samostatnou recenzi. Krásně kryje, dobře se zapracování a vydrží a navíc nezalézá do vrásek.
Tento korektor jsem si hodně oblíbila, ale asi  nejsem jediná, tento korektor je hodně oblíbený a snad ho zná celá blogosféra.


Poté pleť zapudruji a nyní používám tuhý pudr od Rimmelu Stay Matte. Je příjemný, dobře pleť zafixuje, ale musím říct, že mě překvapilo, že práší, ale není to žádná tragédie.


Hodně jsem si oblíbila tyto krémové - gelové oční linky v černé barvě od značky Maybelline.
Linky jsou příjemně krémové, černo černé a dá se s nimi vykouzlit opravdu krásné líčení, jak na denní nošení tak i na výraznější večerní.


V sadě je přiložen i štěteček, který se dá také krásně použít. Opět plánuji na tento produkt sepsat samostatnou recenzi.


No a když si maluji stíny tak nejraději nyní používám tuto paletku očních stínů od značky The Balm.


Paletka se jmenuje Nude tude a ja opravdu parádní, krásná pigmentace, krásná výdrž a opět se s ní dá vykouzlit krásné denní tak i večerní líčení. Na tuto paletku jsem psala samostatnou recenzi.


No a jsme u řasů, na ty nejraději nyní používám černou řasenku od značky Essence Princces, která mé řady krásně natočí, zahustí a zvýrazní, já jsem s ní velice spokojená. Opět více se o ní můžete dočíst ZDE.


Tuto tvářenku mám relativně nově a mám jí od mé čtenářky Janinky. Jsem s ní velice spokojená a nyní je to můj veliký oblíbenec, opět se na ní budu snažit napsat samostatnou recenzi.



Dnes jsem Vám nefotila a neukazovala štětce a mojí oblíbenou houbičku na make-up, ale jak jinak bych produkty nanášela, ikdyž je pravda, že BB krém ráda nanáším prsty.

A co Vy nyní rádi používáte Vy??

Jací jsou Vaši oblíbenci?


Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...