čtvrtek 19. května 2016

Avon jarní objednávka


AHOJ, AHOJ,


 Vítám Vás u dnešního článku, který je, jak jste si mohli přečíst v nadpisu nebo v popisu článku, NÁKUPOVÝ. Nyní jsem nakupovala v katalogu AVON.

Inu, objednala jsem si pár produktů jak z dekorativní tak i z pečující kosmetiky a vše mi vyšlo okolo 530Kč. To mi na tolik produktů přijde super.


Objednala jsem si výhodnou sadu, která obsahovala produkty pěnu do koupele s vůní Lily of the Valley - čili s vůní konvalinky.


A ve stejné vůni mám i krémový sprchový gel.


Krémový glycerinový krém na ruce je prostě klasikou.


Gel na holení jsem nikdy zatím nezkoušela a jsem na něj velice zvědavá.


Tento odličovač miluji, je prostě parádní, více se dozvíte.


Tato řada mi byla sympatická od začátku, zatím jsem vyzkoušela pouze jen micelární vodu, se kterou jsem spokojená nebyla.


Kdežto tento krém slibuje, že bude obnovující a multiaktivní. Měl by to být denní lehký krém s faktorem SPD 20. Měl by pomáhat redukovat linii vrásek.
Inu, vyzkoušíme a uvidíme.


Dál jsem si objednala oboustrannou tužku na oči.


Tato tužka je klasická na ořezávání, najdete v ní jednak šampaň stín na spodní vodní linku a také černou linku na horní oční víčko.


Přijde mi to velice praktické kombo.


Ale bohužel musím konstatovat, že mě zklamala velikost, která je velice malá, špatně se ořezává a pigmentace také nic moc.


Sami vidíte, barva šampaň není téměř znatelná.


No a blížíme se ke konci a k bižutérii.



Objednala jsme si tyto krásné sloní náušnice.


A co VY říkáte na kosmetiku značky Avon?
Máte ji rádi, nebo naopak jste jejími odpůrci.


Moji milí budu moc ráda za Vaše komentáře.

Mějte krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...