čtvrtek 26. května 2016

Ovocný mycí gel :-) na pleť


AHOJ, AHOJ,


 Vítám Vás u dnešního článku, kterým bude recenzí na pleťový mycí gel od značky Rival de loop, kterou můžete pořídit v drogérii Rossmann.

Tento mycí gel není vůbec drahý, seženete ho okolo cca 60ti Kč, což mi přijde super.



Jedná se tedy o mycí gel pro normální až smíšenou pleť, obsahuje výtažky z Goji a obsahuje melounovou vůni, neobsahuje mýdlo, takže by neměl pokožku vysušovat.

Musím říct, že skutečně krásně jemně ovocně voní, moc příjemná vůně.
Pěkně se nanáší, dobře pění, krásně myje a čistí obličej, ale malinko hůře se mi smývá, já k tomu používám čistící kartáčky.


Balení je klasické, praktické, nemohu mu nic vytknout.

Samotný gel je lehce zastřený, není zcela čirý, jak jsem již psala tak má malinko hutnější konzistenci, se kterou se dobře pracuje, ale hůře se smývá z obličeje.


Když bych to měla shrnout, tak gel krásně voní, dobře myje, dobře čistí, pěkně se nanáší, hůře se smývá, ale s kartáčkem je to naprosto v pořádku.
Cenově velice dostupný, takže za mě VELIKÁ SPOKOJENOST, mohu Vám ho vřele a ráda doporučit.


A co Vy, používáte privátní značky drogérií nebo parfumérií? Máte je rádi a můžete mi dát tip?

Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den.


papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...