neděle 22. května 2016

Středeční nákupy


AHOJ, AHOJ,


  Moc Vás vítám u dnešního článku, který je takovým neplánovaným - plánovaným nákupem.

Vyrazila jsem do města a již nějakou dobu jsem si pohrávala s myšlenkou, že bych si ráda pořídila nové botky. Navíc jsem je potřebovala jako sůl a nyní se mi do nového budou dost hodit. Inu vzala jsem svoji kartu a šla na nákupy.


Zašla jsem do mého ověřeného obchodu s obuví kousek od Anděla a vybrala si jedny naprosto suprové botičky.


Botky jsou to takové klasické, černé, na zavazování, vypadají trochu jako pánské, ale milá paní v obchodě mi sdělila, že tento styl nyní frčí.



Botky jsou velice pohodlné, krásně jemné a stály, ano já vím, 2000Kč.
Botky jsem si nechala hned i naimpregnovat.


Jelikož mají docela výraznější špičku, tak jsem si musela vzít o číslo větší a mám je tedy ve velikosti č. 40. Na noze vypadají opravdu parádně. Hodí se ke kalhotám, legínám nebo i k sukni.


Jsem moc ráda, že jsem peníze vložila do těchto botiček.


No a jelikož jsem odpoledne jela k paní doktorce na preventivní prohlídku, tak jsem se cestou domů musela odměnit a zašla jsem do Palládia a poprvé navštívila českou prodejnu Lush.



OC Palládium příliš v lásce nemám, protože jsem tam všeho všudy byla max. 5x a příliš se tam nevyznám a celkově mi toto OC přijde takové nepřehledné, ale prodejna Lush je hned v patře O. Rychle jsem prodejnu našla. Prodejna nádherně již na dálku voněla. Vybrala jsem si dva produkty.

Lush nabízí kosmetiku, která je:  Čerstvá, ručně vyráběná kosmetika. 100% produktů vegetariánských, 85% veganských, 65% samo-konzervačních, 35% bez obalů.


Tuto masku na pleť jsem chtěla vyzkoušet již nějakou dobu.
Jedná se tedy o velice známou pleťovou masku MAGNAMINTY.


Je to peprmintová maska, která by Vám měla odstranit veškeré nedokonalosti na pleti, inu vyzkoušíme a uvidíme, ale vím, že je velice známá a docela dost oblíbená.


Má takovou krásnou vojenskou zelenou barvu a podle mého prvního vyzkoušení je i konzistence taková hutnější.


No a nebyla bych to já, kdybych si nějakou tu balistiku neodnesla.


Představuji Vám rozkošnou Lady Bird. Beruška, ano nádherná a roztomiloučká beruška do koupele.


No řekněte, není krásná??


K nákupu jsem dostala ještě katalog produktů.
Celý nákup v prodejně Lush mě vyšel na cca 530Kč. Ano, není to málo za dva produkty, ale jistě víte, že produkty Lush jsou parádní a velice oblíbené.  




Ano, dnešní den jsem hodně utrácela, ale myslím si, že jsem peníze dobře vynaložila. Z nákupů mám velikou radost.


A jak se Vám líbí moje dnešní nákupy??

Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...