úterý 3. května 2016

Yves Rocher - šampon pro lesklé vlasy - Bio měsíček


AHOJ, AHOJ,


Moji milí vítejte u dnešního článku, který bude o povídání o ŠAMPONU NA VLASY OD ZNAČKY YVES ROCHER S BIO MĚSÍČKEM.

Já mám obecně velice ráda tuto kosmetickou značku.

Šampony na vlasy, které slibují posílení vlasů a lesk vyhledávám, protože mi přijde, že mám vlasy mdlé, zašedlé ... snad zatím bez šedin a bez lesku, přitom pro mě lesk je docela dost důležitý, beru ho, jako takovou známku zdravých vlasů.

Ale ikdyž jsem cca před nedávnem byla u své oblíbené kadeřnice Gábinky, tady u nás v Košířích, tak ona říkala uděláme teda ty blonďaté melíry, ale Eriko Vy máte nádherné vlasy, nebarvené, nezatížené a to to bude chytat, inu bylo tomu tak, za hodinu jsem vše sundaly, smyly a melírky byly na světě, kdyby Vás více zajímalo o mé vlasové péči a o mých nových vlasech, dejte mi prosím dole v komentářích vědět, ráda se o to s Vámi podělím.



Jedná se tedy o šampon na vlasy, který má dodat lesk s bio měsíčkem.
Měl by vlasům dodat hebkost, lesk a vitalitu.
Šampon neobsahuje silikony, parabeny ani žádná další barviva.
Měl by o vlasy pečovat aniž by je zatěžoval.
Obecně se mi líbí tyto jejich produkty, které jsou z řady bio.


Dávkování je taková klasické jen maličko bojuji s otevírání.

Produktu stačí nanést malinko, protože krásně a hustě pění, dobře voní a vlasy skutečně dobře umyje.
Jen jak my vlasy poporostly, což Vy nyní nemůžete vidět, ale kdybyste to chtěli vidět, tak Vám ráda dám další foto na sociální sítě a nebo mohu napsat samostatný článek, jak jsem si nechávala vlasy dorůstat po dobu cca roku, tak mi dejte dole v komentářích vědět.




Konzistence je velice příjemná, krémová. Samotný šampon je hodně pěnivý a vlasy zanechá docela hrubé, proto nedoporučuji ho používat samotný. Pakliže si chcete vlasy dobře a snadno pročesat a poté vysušit, tak použijte buď to kondicioner anebo nějakou masku, tu používám nyní já a poté je to naprostá paráda. Jen si dejte pozor při splachování druhého produktu, musí se nejméně 2x smýt, aby příliš nezatížil vlasy.


Obecně vzato a podtrženo jsem s tímto šamponem VELICE SPOKOJENÁ A ROZHODNĚ TO NENÍ MŮJ POSLEDNÍ  od této značky.



A co Vy moji milí, jak jste na tom s péčí o vlasy Vy?
A co říkáte na značku Yves Roche??

Budu moc potěšena, pakliže mi zanecháte pod článkem komentář.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

Mějte se moc fajn.

papa E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...