čtvrtek 25. srpna 2016

LA ROCHE-POSEY EFFACLAR


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku. Tento článek je způsobený výhrou v soutěži na blogu Beauty by Táňa.
Ještě jednou velice děkuji za super výhru.

Vyhrála jsem Testovací balíček od francouzské kosmetické značky lázeňského původu La Roche-Posey Effaclar.



Balíček obsahoval dva produkty a to I. krok čistící gel a pleťový krém.


Tyto produkty jsem začala ihned testovat po doručení balíčku a musím říci, že jsem s nimi velice spokojená.
Tato řada je určena na pleť, která má sklon k tvorbě akné a která se nadměrně mastí, což mi přijde, že moje pleť se v létě a horkých letních dnech opravdu dosti mastí a také se mi ucpávají moje pory, které se snažím pravidelně čistit.


I. Krok čištění Effaclar gelem 50ml s termální vodou z La Roche-Posay. Jedná se tedy o čistící a pěnivý gel pro mastnou a citlivou pokožku.
Gel je čirý, velice příjemně lehce květinově voní, dobře vyčistí a zanechá pleť krásně hebkou a vyčištěnou a nevysušuje, což je naprosto super.


Konzistence je gelová, krásně voňavá a dobře pění.


II. Krok je Effaclar duo 15ml s termální vodou z La Roce-Posay. Jedná se tedy o korekční a obnovující péči proti nedokonalostem pleti a stopám po akné.
Je testováno na světlé až tmavé pleti se sklonem k akné.
Neobsahuje parabeny. Redukuje nedokonalosti pleti - nejvíce však zarudlá místečka po pupíncích či tak.
Bojuje s černými tečkami, což je naprosto super, ale samozřejmě čištění nesmíte vynechat, nebo alespoň já nikdy nevynechávám, i když nestíhám, tak minimálně 1x týdně pleť řádně vyčistím, tonizuji, nanesu masku a dobře hydratuji.



Textura je velice příjemná, svěží, je na bázi gelovo-krému, takže velice lehounká, která v létě pleť příliš nezatíží, navíc neucpává pory a je vhodná jako podklad pod make-up.


Inu, s touto sadou jsem velice spokojená, navíc je ideální pro mladistvou pleť, která bojuje s akné nebo i na léto, kdy máte pleť více mastnou a zpocenou.
Moc děkuji za tuto výhru.




A jakou pleť máte Vy v létě, také se Vám mění??

Přeji krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...