středa 24. srpna 2016

Letní nezbytnosti


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku, který je takový speciální a nechala jsem se jím inspirovat od ostatních blogerek a YTBerek.
Inu, chci Vám nyní představit moje letní oblíbence a takové ty nezbytnosti.
Jdeme na to.


Deodorant používám denně, né že by to byla záležitost jen letních dní, ale tento mi přijde na léto skvělý, sprejové deodoranty od Rexony používám pravidelně a moc mi sedí.


Nějaký ten lehký denní krém na obličej je nezbytností, tento je velice příjemný, lehký a neucpává póry, což velice oceňuji.


S mojí bílou pokožkou nemohu bez opalovacích přípravků udělat ani krok. Letos se mi velice osvědčil tento novinkový sprej od značky Bioderma.


No a musím se také něčím mazat a když je to léto, tak přidám trochu třpytek.
Tento Loreal super hydratační a krásně třpytivý olej je parádní.


Toto léto jsem si velice oblíbila tuto vůní od značky Versace, je svěží, krásně a dlouho vydrží a je velice příjemná, dost mi ji lidé chválí.


Co by to bylo za léto bez neonových laků na nehty, já mám nejraději tohoto pinďu od Dermacolu, krásně drží a dobře kryje ve dvou vrstvách.


Toto léto opět Lidl nezklamal a přišel se svými úžasnými sprchovými gely, tento se stal velice oblíbený.

Asi bude samostatná recenze, až je průběžně ozkouším.


Ve vedrech a dusných letních dnech ocením vánek a ten si dopřávám pomocí tohoto vějíře.


Také mám ráda termální osvěžení, které mi dopřává tato Balea voda na osvěžení, ano vím, jsou mnohem lepší, ale mně to na to osvěžení skutečně stačí.


Když je teplo, tak se člověk přirozeně potí, což nemám ráda, tak si velice ráda osvěžuji své nožky tímto limetkovo-mátovým sprejem na nohy. Avon opravdu produkty na nohy umí.


No a jsme u konce mých letních oblíbenců.

Zajímalo by mě, jaké oblíbence máte na léto Vy??




Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...