úterý 16. srpna 2016

The Body Shop Pinita Colada


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, kterým budou moje letní nákupy v krámu v OC Nový Smíchov The Body Shop.

Jelikož jsem tam nedávno kupovala ve slevách dva sprchové gely své pravidelné a milé čtenářce Janičce, tak jsem si tam sama vyhlídla tuto super letní sadičku Pinita Colada.


Má naprosto dokonalé balení. No řekněte sami, ty barvičky, prostě paráda.


Krabička radost pohledět.


Krabička nejenom krásné balení, ale také úžasný obsah.


Sprchový gel s vůní Pinita Colada v objemu 60ml, to je takové cestovní balení, sprchový gel i máslo jsem již měla, oba produkty byly naprosto super, jen jsem nějak nestihla udělat recenzi, ale tentokrát Vás o ni nepřipravím.


Praktická houbička se neztratí.


Veliké tělové máslo v objemu 200ml, které normálně seženete okolo 400Kč.
Opět krásné balení, jen připomenu, že kolekce Pinia Colada je letošní novinkou, možná i limitovanou edicí.


A produkt na který se těším úplně nejvíc je peeling, který se dá použít, jak na obličej, tak i na tělo. Já ho již zkoušela ve vzorečku a byl naprosto báječný a kvůli právě němu jsem si de facto sadu pořídila.


No a to je moje letní super sada z krámku The Body Shop.


Celá sada vyšla na krásných 699Kč, byla zlevněná z 999Kč, což mi přijde naprosto super. Myslím si, že by to byl i úžasný dárek.


Navíc já jsem dostala slevovou kartičku, když nakoupíte nad 499Kč, dostanete razítečko, když budete mít všechny zaplněné tak pak budete mít slevu 500Kč, což mi přijde super, protože já do tohoto krámku chodím docela často, navíc tam nakupuji právě Janičce. :-))


Tak to byly moje letní nákupy v krámku The Body Shop.
Co je hloupé, že v Praze máme hnedle tři obchody, jeden je v OC Nový Smíchov, další v Palladiu a poslední v ulici Na Příkopech, kdybyste někdo něco chtěl koupit, tak se nabízím, mám to kousek od domova a při cestě z a do práce. Ráda koupím a pošlu poštou. :-))

Docela mi přijde nepraktické, že tady jsou tři, stačil by jeden a další dva dál po republice.

A co říkáte na tuto značku Vy, znáte jí, máte ozkoušené či oblíbené nějaké produkty?
Budu  moc ráda, když mi nějaké doporučíte.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...