středa 17. srpna 2016

ZJEMNUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM NA OBLIČEJ A RUCE A TĚLO z chia semínek od Avonu


AHOJ, AHOJ,


Moc Vás vítám u dnešní recenze. Tento krém my byl zaslán od zelené bedýnky tedy www.brandnooz.cz, za což jim ještě jednou moc děkuji.

Byly mi tedy zaslány dva hydratační krémy na obličej, ruce a tělo z chia semínek.

Jeden krémík jsem věnovala a kamarádka Sylva, které jsem krémík dala je s ním velice spokojená.


Tento krém je z řady nutra effects, od této řady jsem již měla pár produktů a byla jsem moc spokojená.
Jedná se tedy o novinkový produkt, který bude teprve uveden na trh.


Bohaté složení se rychle vstřebává, což je skutečně pravda, příjemně se nanáší  -  to také sedí, hydratuje pokožku až po dobu 48 hodin - no dejme tomu, ale preferuji se namazat po 24h a nezanechává na pokožce mastný film - což naprosto sedí.


Tento krém obsahuje aktivní komplex active seed s výtažky z chia semínek, chia semínka poskytují  až 48 h hydrataci, omega 3 posiluje bariéru pokožky a navíc obsahuje vitamíny a minerály.


Krémík příjemně jemně, až tak dětsky a čistě voní a pokožku zanechá krásně hydratovanou, jemnou, příjemnou a vyživenou.


Tento krém jsem tedy používala nebo respektive používám na mazání celého těla a moc mi vyhovuje. Na obličej jsem ho nezkoušela, myslím si, že je ideální na letní hydrataci.


Konzistence je krémová, dobře se rozmazává, pěkně hydratuje, krásně čistě voní a nezanechává na pokožce mastný film, což je naprosto parádní.


Obecně vzato musím tento krémím JEN A JEN DOPORUČIT. Kdybyste na něj narazili, tak neváhejte ho vyzkoušet.



Přeji Vám krásný a příjemný den.

papa E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...