sobota 17. září 2016

Nákupy Loreal Proressionnel a Lancome :-)


AHOJ, AHOJ,


 Moc Vás vítám u dnešního článku, který bude o mých předčasných nákupech na Vánoce.
Ano již jsem začala kupovat vánoční dárky, ano vím je léto, ale u mě je to standardní.
Prostě raději mám dárky předem, než-li pozdě.



Začneme u masky na vlasy z Loreal Professionnel řady od mé dvorní kadeřnice Gábinky, kterou tímto velice zdravím.


Již jsem masku z této řady měla a byla jsem s ní tolik spokojená, že jsem si řekla, že vyzkouším i jinou, více se o sadě, kterou jsem měla můžete dozvědět ZDE.

Jedná se tedy o regenerační masku pro obnovu vlasů, tato je ve stupni .



Má se nechat působit cca 5 min a poté řádně smýt, co já mám zkušenost, tak vlasy poté byly silné, plné života a krásně se rozčesávaly a leskly.

Maska v balení 250 ml stojí 380Kč.


No a dostáváme se k dárku - toto je můj dárek pro moji maminku. Tuto voňavku jsem cítila u své kamarádky Sylvy, kterou tímto moc zdravím, a byla naprosto úchvatná.
Od mé kamarádky Verčirespektive přes její dceru která pracuje na letišti v parfumérii, jsem si objednala tuto voňavku v provedení parfém v objemu 75 ml za krásných 1600 Kč. Jsem z ní nadšená, mám tendence si ji nechat pro sebe, ale ne, budu silná a bude to dárek pro maminku.

No a nyní Vám představím, o jakou vůni se jedná.

Lancome La Vie Est Belle parfém.

Lancome La Vie Est Belle je exkluzivní dámská vůně, na jejímž vzniku se podíleli hned tři francouzští mistři parfuméři. Tato jedinečná vůně byla navržena tak, aby vám okamžitě vykouzlila úsměv na rtech. Bohatá a zároveň velmi jednoduchá kompozice vůně La Vie Est Belle přinese do vašeho života nový příběh. Tváří této sofistikované vůně se stala úspěšná americká herečka Julia Roberts.
Ihned v úvodu vůně Lancome La Vie Est Belle vás okouzlí šťavnaté esence černého rybízu a sladké vzrušující hrušky. Srdcem vůně prostupují tóny hedvábného jasmínu, půvabného kosatce a magických květů pomerančovníku. Základ vůně se skládá z jedinečných tonka fazolí, delikátních pralinek, exotického pačuli a hravé vanilky. Tuto luxusní dámskou parfémovanou vodu od oblíbené značky Lancome můžete nosit bez obav po celý den.
Dámská vůně Lancome La Vie Est Belle symbolizuje volbu žít svůj život podle sebe a naplnit ho tak krásou. Skrývá v sobě vyváženou kombinaci krásy, síly a trvanlivosti. Originální flakon vůně La Vie Est Belle znázorňuje úsměv vybroušený do skla a perleťová stuha kolem jeho hrdla představuje vlající křídla, které evokují svobodu a nadhled. Vůně byla uvedena na trh v roce 2012.

Navíc to balení s mašličkou je naprosto úchvatné  a od kamarádky vím, jak dlouho a intenzivně vydrží vonět.

Složení

Hlava

černý rybíz, hruška

Srdce

jasmín, kosatec, květ pomerančovníku

Základ

pralinka, pačuli, tonka fazole, vanilka

O značce Lancome

Lancome je dnes světoznámou značkou, jejíž historie zasahuje až do roku 1935 a úplně první parfém vznikl ještě téhož roku. Celosvětové nadšení z produktů Lancome na sebe nenechalo čekat dlouho . Mezi jinými úspěchy uveďme revoluční kosmetiku Océane Line (1955) s bohatým příspěvkem mořských řas a velmi příznivým efektem na lidskou pokožku. Od té doby má Lancome dostatek, ne-li přímo nadbytek peněžních prostředků i důvěry zákazníků pro své úspěšné experimenty s kosmetikou i vůněmi. Lancome založil Armand Petitjean, který se údajně inspiroval zříceninou hradu Le Chateau de Lancosme. Lancome má jako svůj symbol růže, jež měly růst v okolí hradní zříceniny. Lancome je svým způsobem originální také tím, že nenese přímo jméno po svém zakladateli. Tváří Lancome je dnes např. populární herečka Kate Winslet, své si odpropagovaly i další hvězdičky jako Julia Roberts nebo Penelope Cruz. Přijďte si pro „orientální“ parfém Lancome Hypnose nebo luxusní Lancome Tresor In Love…



Sice jsou to jen dva produkty, ale docela slušně jsem se rozšoupla.

Za tento nákup jsem platila 2 000 Kč. Ale nelituji toho.


A co jste si za poslední dobu pořídili Vy a jak kupujete dárky k Vánocům, také s předstihem jako já??




Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...