pátek 9. září 2016

Nezbytné nákupy na dovolenou :-))


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního nákupového článku.
S kamarádkou jsem jedno čtvrteční odpoledne zavítala do OC Harfa v Praze. Nikdy jsem tam před tím nebyla a samozřejmě, že jsme zašly do Sephory. No co myslíte, byli slevy, tak jsem nakupovala.


Pořídila jsem si toto super duo na doporučení kamarádky. Jedná se tedy o micelární vodu Vichy a pleťový krém s lift efektem.


Micelární voda 3 v 1 o objemu 200ml slibuje vyčistit pleť, odstranit make-up, jak z pleti tak i z očí a má zanechat pokožku krásně vyčištěnou a jemnou.


Tato dvojka byla v setu a vyšla na krásných 650kč, no nekupte to. :-))

Tento krém LIFTACTIV SUPREME na normální až smíšenou pleť, což já mám, je korekční a zpevňující péče proti vráskám s celodenním účinkem.
Měl by vyplnit hluboké vrásky, obnovit ztrátu pevnosti pokožky a narovnat unavený vzhled pokožky. Garance 10ti let výzkumu.

Balení obsahuje klasicky 50ml produktu, který nádherně voní a je krásně krémový a dobře se vstřebává, pokožku zanechává krásně jemnou, hebkou a vyživenou, alespoň, co já jsem zkoušela.


No a další setík byl opět v akci a já nemohla odolat.
Nyní se jedná o cestovní sadu na vlasy od značky Swarzkopf, která obsahuje tři krásné produkty.


Sice již produkty na vlasy na dovolenou mám, ale ty jsou v plném balení a mě se asi nechce úplně tahat příliš kosmetiky, tak jsem si řekla, že si pořídím cestovní balení. Toto vyšlo něco přes 500Kč.


Krásná taštička obsahuje tři produkty, čili ochranný olej na vlasy, šampon a kondicioner.


Ochranný olej s přídavkem SUN PROTECT  s fajnovou střičkou, navíc naprosto krásně květinově a tak teple voní, že to ve Vás i v zimě bude evokovat léto.


Všechny produkty mají 100ml, což mi na cestovní balení přijde docela dost, jistě je na dovolené užiju.
Šampon opět krásně voní a má takovou klasickou a příjemnou konzistenci.


No a posledním produktem, který v taštičce byl je ochranný kondicioner na vlasy, který je bezoplachový, což je na dovolenou značka ideál, ušetří Vám to dost času a práce. Opět má povedenou střičku.


No a to byly moje nezbytné nákupy na dovolenou a i na přípravu na chladnější období, které se k nám neuvěřitelnou rychlostí blíží.


A co jste si v poslední době pořídili Vy??

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#recenze Orientální vůně - 100 ml - 1 ks - 795 Kč

AHOJ HOLKY,   moc vás vítám u dnešní recenze, kterou jsem se rozhodla sepsat na základě včerejšího, tak trochu potvrzujícího komplimentu, na...