pátek 2. září 2016

Pozdně letní ochutnávání



AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článečku a tím je opět zelený boxík, tentokrát srpnový. Včera jsem si ho vyzvedla na poště a ihned rozbalila a produkty pro Vás ozkoušela.


Musím říct, že tento boxík se opět docela dost vydařil.


Pedro dezertíky,  jedná  se o žhavou novinku z řady želé cukrovinky. Svými tvary připomínají mini dortíky. Chutné měkké a sladké.  Na trh přišly v srpnu 2016 a jedno balení 80g stojí 15Kč.



Racio cornies s medvědím česnekem, jedná se o novou příchuť kukuřičných koleček. Chutnají dobře, můj muž toto velice ocenil. Dobře křoupou jen mi přijde, že drobí.
Balení obsahuje 115g produktu a vyjde na 22Kč. Na trh byl tento produkt uveden v červenci 2016.



Opavia Zlaté ovesné, ovesné s jablky. Opavia představuje sušenky s ovesných vloček, celozrnné mouky a jablkem.
Chutnají dobře, nejsou  nijak extra měkké, maličko drobí, ale jsou příjemné a docela dost zasytí mi přijde. Balení obsahuje 225g sušenek a stojí 30Kč, na trh uvedeno září 2016.


Tranquini, jedná se o nový nápoj, který zmírňuje stres, zvyšuje soustředění a umožňuje přiliv pozitivní energie. No nevím, já příliš tyto energy drinky nevyhledávám, ale okusila jsem a není to špatné, ale tyto drinky nejsou nic pro mě, ale každopádně dobrý marketingový tah.
Balení obsahuje 250ml a vyjde na 36Kč a na trh byl uveden v dubnu 2016.



A máme tady další sladkost a tím je Emco tyčinky ze 100% ovoce.
Bez přidaného cukru, což opravdu oceňuji. Já mám jahodovou. Tyčinka také neobsahuje lepek, což velice chválím. Je bohatá o vlákninu, tyčinka mi chutnala, byla příjemně ovocná a přijde mi, že docela dost zasytí.
V balení je 30g tyčinky a stojí 20Kč a na trh byla uvedena v červenci 2016.



Z koření je tady Kotányi citron a máta, je vhodný pro přípravu svěžího a lehkého dipu, inu proč ne, vyzkoušíme a uvidíme.
Balení stojí 18Kč.


Nestlé Kit kat, je taková ta čokoládová pochoutka, kterou nikoho snad neurazíte.
Obsahuje čokoládu a lehkou oplatku. Balení vyjde na 13Kč.


Mirinda Hruška, mě sladké vody příliš nelákají, ale čas od času si nějakou dám, ale tato mi prostě nechutná, hruška mi nechutná a produkt Vám proto za mě doporučit nemohu. Nápoj obsahuje 4% ovocné šťávy.
V balení je 500ml a vyjde na 22Kč a na trh byla uvedena v červnu 2016.




Lorenz Monste Munch, jsou slanou pochutinou, něco jako na způsob brambůrků. Jsou lehké, lehce slané a nijak extra výrazné. Prostě pro lidi, co mají rádi brambůrky, tak ano.
Já ochutnala a asi to dojí za mě někdo jiný, příliš těmto pochutinám neholduji.
V balení je 20g vyjde na 10Kč a je to novinka pro měsíc září 2016.


Tak i Toma přišla s novou limonádou nebo snad ochucenou jemně sycenou vodou s příchůtí okurky a limetky. Jednak mi vadí, že to perlí, teplé se to pít opravdu nedá, přijde mi to chemické a za mě nic moc.
Balení obsahuje 1,5l a vyjde na 15Kč a je uvedena na trh byla v červnu 2016.


No a blížíme se k závěru, je tady Hamé Easy sandwitch, jedná se o lehkou, chutnou a snadno roztíratelnou pomazánku s tuňákem.
Neobsahuje živočišné tuky, lepek a je ideální na namazání nějakého pečiva. Musím říci, že toto mě skutečně zaujalo. Navíc to není nijak chemické a dobře se to maže, přirovnala bych to asi tak "tuňáková májka", občas si to dát proč ne.
Balení obsahuje 100g a vyjde na 27Kč. Více na www.receptyschuti.cz


Za mě tento srpnový boxík dobrý, potěšily mě věci, ale to pití mě příliš neoslovilo, ale nejde se zavděčit všem.



Poutavé letáčky nesmí chybět.


A co Vy, zajímá Vás zelený boxík??


Navíc co mě dostalo je tak křížovka, to je naprosto suprová záležitost.


Popřeji Vám krásný páteční den  a mějte se moc fajnově.



papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...