neděle 25. září 2016

Voděodolný tělový zkrášlující make-up


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku, kterým je recenze na DERMACOL TĚLOVÝ ZKRÁŠLUJÍCÍ MAKE-UP. Tento produkt je novinkou letošního roku, pořídila jsem si ho v drogérii za 199Kč, mají ho snad v každé drogérii, kde seženete Dermacol výrobky.


Balení je takové klasické, ale při tom pěkné a myslím si, že zaujme.
Je to takový ve své podstatě samoopalovací přípravek, ale co je super, že jde dobře smýt, když se Vám třeba opálení či zabarvení nezdá, nebo se nepovedlo.
Navíc má v balení velice praktickou rukavici - respektive rukavice, kterými se dobře produkt zapracovává do pokožky.
Lze použít na celé tělo, já ho nejčastěji aplikovala na ruce, nohy a dekolt, obličej jsem vynechala, na ten určený není.


Jedná se tedy od voděodolný tělový zkrášlující makeup, který má dodat nohám a pokožce těla okamžité opálení, což skutečně dělá. Má mýt dlouhotrvající lehkou texturu a má být odolná vůči vodě, což bych tak zcela netvrdila.
Voděodolný určitě není, dá se dobře smýt, na omak je docela příjemný a textura ne taková středně lehká, není to zcela lehoučký produkt.


Balení obsahuje dvě rukavice, které jsou určené na nanášení a hlavně roztírání produktu, což shledávám  velice praktické a za to dávám plusové body.
Produkt moc příjemně voní, což jsem také uvítala.


Na zadní straně obalu rukavice máte návod, jak produkt nanášet a aplikovat.



Samotný produkt je docela tmavý, ale dá se dobře rozetřít a zapracovat, stačí ho nanést skutečně pár malých bobánků a krásně zbarvíte celé stehno, alespoň mě toto množství stačilo.


Produkt se příjemně roztírá, dobře se zapracovává  a dobře se ztrácí, nemusíte se bát nějakých ostrých přechodů či různých nedokonalostí. Vše krásně rozmažete  a ztratíte právě tou šikovnou rukavicí.


Rukavice se samozřejmě zamaže, protože na ní produkt zůstane, ale jistě se dá i vyprat, ale mě je to celkem jedno, alespoň je vidět, že rukavici a produkt používám.


Moje pokožka před aplikací, ano jsem naprosto bílá jsem prostě světlý tip.



Po nanesení a důkladném rozetření produktu, moje pokožka vypadá takto, možná, že to tolik na fotografii  není znát, ale skutečně se krásně zabarvila a měla opálený nádech. Jen do té doby, než se jdete koupat, koupel prostě přípravek nevydrží.


Aplikace je s ním příjemná, tomu bych nic nemohla vytknout. Jen je možná maličko nepraktické černé balení, je na něm totiž vidět každá šmouha a každé máznutí, dost se obal špiní, možná i tím, jak je matný.


Kdo chce mít své tělo ihned zahalené do slunečních paprsků a nechce se opalovat či chodit do solárka a jde třeba o jednorázovou akci, třeba nějaká recepce či večírek, tak produkt vřele doporučuji.
Až na tu výdrž, za mě skutečně potvrdit nemohu, že je voděodolný, jak Dermacol uvádí.


A co Vy, používáte rádi samoopalovací přípravky??

Krásný a pohodový den Vám přeji.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...