neděle 23. října 2016

Cellu blue


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, ano i já jsem kývla na nabídku spolupráce s masážním kalíškem, který bojuje proti "pomerančové kůži".

Nabídka mi přistála v e-mailu těsně před naší dovolenou v Chorvatsku, tak jsem si řekla, proč kalíšek nevyzkoušet. O kalíšku jsem četla spousty recenzí a nejvíc mě zaujala od Life with Sandra a z blogu od Sedmikrásky.

Inu řekla jsem si, že ho prostě vyzkouším, sice příliš na pomerančovou kůži netrpím, navíc nyní jsem k mému milému překvapení zjistila, že jsem zhubla téměř o tři kila, což jsem ráda, konečně se snad nasoukám do oblečení, které mi není a je mi líto ho vyhodit.


Inu napsala mi zástupkyně společnosti a já jí spolupráci potvrdila, říkala jsem si, že je dobré držet své tělo v dobré a mladistvé kondici.


Kalíšek přišel na mnou udanou adresu cca do dvou týdnů po potvrzení e-mailu a spolupráce.
Spolu s kalíškem pečlivě zabaleným přišel i návod, sice v angličtině, ale nějak jsem si s tím poradila.




Kalíšek je docela velký a docela tvrdý, čekala jsem, že bude měkčí, ale i přes to se mi daří s  ním dobře manipulovat.
Používám k tomu dětský olej, klasický.


Jde o to, že tělo namažete pokožku olejem, tím jí zvláčníte a poté přiložíte kalíšek, kterým vytvoříte podtlak a masírujete, přejíždíte jím patřičné partie a ty se více prokrvují a dochází k zrychlení metabolismu a odbourávání tuků.


Za mě mohu potvrdit, že se skutečně partyje krásně prohřejí, pokožka zůstane po použití příjemně jemná, hebká a vláčná.

Jelikož já naštěstí na pomerančovou pokožku příliš netrpím, tak nemusím dlouže přikládat a masírovat, ale je to příjemná manipulace, krásně pokožku prokrví a dobře olej, který má vyživit se zapracuje.


Podle mého názoru je to dobrý pomocník s boji s pomerančovou pokožkou, rozhodně je lepší a daleko více účinnější než-li všeslibujicí krémy.

Chce to trochu trpělivosti, techniky a času.


No co závěrem tak sdělit, že velice děkuji za milou zahraniční spolupráci a mohu jen doporučit, jen nečekejte výsledky po jedné či dvou aplikacích, člověk musí vytrvat a téměř denně provádět masáže a aplikovat olej s kalíškem.

U mě prostě dobrá prevence, za kterou velice děkuji a budu dále aplikovat.


A co Vy, už jste také slyšeli o tomto kalíšku proti pomerančové pokožce?

Jak bojujete proti celulitidě Vy?

Budu moc ráda, když se se mnou podělíte o Vaše tipy a triky.


Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...