čtvrtek 27. října 2016

Podzimní oblíbenci


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku, nyní Vám představím produkty z dekorativní kosmetiky, které jsem používala na podzim nejčastěji a vlastně i nejraději.


Jelikož jsem po dovolené přijela docela opálená, tak jsem nějakou tu dobu make-up vůbec nepoužívala, páč jsem neměla ten správný tmavší odstín, ale po čase, kdy jsem trochu vybledla a nabrala svoji standardní barvu, tak jsem moc ráda používala tento make-up Rimmel Lasting Finish v nejsvětlejším odstínu, který mi velice vyhovuje.


Obočí jsem si upravovala tímto gelíkem od Essence, který je vyhovující, doporučila jsem ho i kamarádce a byla velice spoojená.


Opět jsem se vrátila ke korektoru, který je všemi milovaný a vychvalovaný a i mě vyhovuje, jedná se o korektor Catrice Camouflage v tekuté podobě a já ho mám v tom tmavším odstínu a velice jsem s ním spokojená.


Linky si maluji touto tužkou na oči od Avonu, která se jmenuje Super Shock a je velice měkká, krásně pigmentovaná, dobře drží, jen musí pořádně uschnout, jinak jsem s ní velice spokojená.


Na řasy používám novou řasenku opět od Avonu, která mé řasy krásně natočí, zahustí a prodlouží.


Na podzim mám velice ráda tmavší a fialkovější odstíny rtěnek, moc jsem si oblíbila tuto matnou, která je naprosto fantastická.


Má úžasnou barvu, krásně rty vyplní, nezalézá do vrásek a má úžasná finiš.


Mám ji v odstínu Berry Blast.


Na projasnění pochmurných dní používám novinkový produkt DM drogérií a tím je rozjasňovač od DM řady Trend it up.


Tváře si nejčastěji tvářenkuji touto tvářenkou Catrice.


Jedná se o naprosto skvělý odstín 080 Defining blush.


Stíny nenosím denně, ale nejčastěji jsem sahala po této paletce The Baldm Nude tude.


Paletka má krásné nude složení odstínů, které jsou skvěle pigmentované, dobře se mi s nimi pracuje a krásně drží na oku celý den.


No a to je pro dnešek vše, představila jsem Vám moje podzimní oblíbence.

A co Vy nyní na podzim požíváte nejraději, k jakým barvičkám tíhnete??

Budu moc ráda za Vaše tipy a doporučení.


Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...