neděle 16. října 2016

Tělové máslo Pinita colada


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešní recenze, jelikož jsem se malinko na dovolené "přichytla", tak jsem potřebovala skutečně dobrou hydrataci a vybrala jsem si toto tělové máslo od značky The Body Shop, o kterém vím, že je skutečně hutné, výživné a krásně pokožku hydratuje.



Toto máslo Pinita colada jsem kupovala v létě ve velké slevě a v sadě, pořád jsem čekala kdy na něj dojde. Jelikož se jedná spíše o letní svěžejší vůni, říkala jsem si a trochu jsem se obávala, že v zimě to nebude to pravé ořechové, ale přeci jen na něj došlo a v těch správných dnech, kdy ještě bylo babí léto a venku bylo krásně.


Balení naprosto krásné, ale ten pravý poklad se skrývá uvnitř.


Máslo je velice hutné, krásně se s ním pracuje, skvěle hydratuje, dobře se vsakuje a pokožka s ním vydrží opravdu dlouho hydratovaná a napapaná.

Má příjemnou lehkou vůni, která nedráždí a příjemně tělo pohladí.


Konzistence je naprosto parádní, ale to jsem u másel od této značky ostatně zvyklá, krásná jemná textura, lehká, ale přitom velice hutná a výživná.

Velké balení obsahuje 250 ml produkt.


Inu, když bych to měla shrnout, tak jsem si lepší tělové máslo na babí léto nemohla vybrat.

No a co Vy, čím se rádi mažete??
Já se mažu denně, po každé koupeli či sprše se musím svoji pokožku řádně hydratovat.



Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...