středa 16. listopadu 2016

A další nezbytné nákupy :-)


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dalších nákupů, v říjnu jich bylo docela hodně.
Poslední říjnový týden jsem si vzala čtvrtek dovolenou, v pátek byl státní svátek, tak se mi to pěkně spojilo, ale zase jsem celý prodloužený víkend byla doma sama, páč můj muž byl na služební cestě.
No a v ten čtvrtek jsem se vypravila k našim na jednodenní návštěvu.
Zašly jsme si s mamčou na obídek, dala jsem si z poledního menu skvělou svíčkovou se šesti a poté jsme byly na hřbitově, u tety a moc jsme si den užily.

No a také mi máma dala objednávku z avonu, která čítala tyto nové produkty.




Avon uvedl novou řadu Natural s tea tree olejem a okurkou, nejvíce mě zaujala ta okurka, ale myslím si, že by to byl asi větší hit na léto, no nevadí uvidíme, jaké produkty budou, vzala jsem si všechny produkty, které řada nabízí, navíc byly za zavádějící sníženou cenu.


Jako první je hydratační pleťový krém, no nevím, jak moc bude hydratační, konzistence mi zatím přijde taková trochu řídká, ale jak říkám, zatím jsem krém nezkoušela.


Jelikož jsem milovnicí pleťových peelingů, tak jsem nemohla tento nevzít, už se na něj moc těším, obecně vzato avon pleťové peelingy umí.


No a co by to bylo za péči, kdyby sada neobsahovala pleťovou masku, tato je gelová a čistící, což si myslím, že se bude hodit, navíc jsem již nějakou dobu gelovou masku neměla.


Tento produkt je tonizující a čistící pleťový gel, uvidíme, jaký bude, snad nebude dráždit pleť.


No a posledním produktem, který jsme si z katalogu vybrala je hydratační tělové mléko pro velmi suchou pokožku. Od této řady Nutra effects jsem již měla produkty na pokožku a byly moc prima, navíc avon mazadla umí, inu uvidíme, jaký bude, opět cena v akci.


Když jsem se vrátila od maminky do Prahy, tak jsem šla na poštu, kde na mě čekala výhra v GA z kanálu Barušminky, které tímto velice děkuji za zaslání nového Cushion Loreal make-upu.


No neváhala a začala jsem ho hnedle zkoušet, nebojte bude na něj samostatná recenze.


No a to jsou moje další říjnové nákupy.
Co jste si naposledy pořídily Vy? Za co nejčastěji utrácíte?

Přeji Vám krásný a pohodový den moji milí.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...