čtvrtek 17. listopadu 2016

Podzimní péče o vlasy


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešní recenze, kde se opět zaměříme na vlasovou kosmetiku.

Tuto dvojici nyní používám a jsem s ní spokojená, proto jsem si řekla, že Vám ji představím.

Jedná se o klasické drogérkové produkty, nic extra, ale mě vyhovují.


Tento zelený Garnier šampon mám doma docela dlouho, až nyní jsem se k němu propracovala. V loňském roce byl napodzim uveden na trh, jako novinka vč. kondicioneru a masce. Vím, že je velice chválen.


Šampon je velice příjemný, krásně voní po ovoci, krásně vlasy umyje, dobře pění a vlasy jsou po něm příjemné vláčné a příjemné na dotek.


Jedná se tedy o šampon na posílení vlasů a vlasy by měly zůstal odolnější proti lámavosti a vypadávaním, navíc zlepšuje kvalitu vlasového vlákna.

Konzistence je velice příjemná, taková krémová a nejvíc se mi asi líbí ta super příjemná parfemace a i to, že skvěle pění.


Bez kondicioneru by to nešlo, když nepoužiji na vlasy masku nebo kondicioner, tak mi jdou velice špatně vlasy rozčesat a jsou takové zacuchané, což není žádoucí.


Tento pro mě novinkový kondicioner Balea s broskví a vůní kokosu je velice prima.
Moc dobře vlasy hydratuje, oddělí jednotlivé vlasy, krásně se po něm rozčesávají a navíc vlasy krásně ovoní broskvovou a příjemnou vůní.


Konzistence je krémová a velice příjemná. Největší klady tohoto kodicioneru je asi konzistence, skutečná funkčnost a super parfemace.


S touto dvojkou nyní trávím podzimní mytí vlasů.

A co Vy nyní používáte na své vlásky, máte nějaké osvědčené produkty, které byste mi mohli doporučit?? Budu za Vaše tipy jen ráda.


Tímto se s Vámi loučím a přeji krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...