úterý 29. listopadu 2016

Velké listopadové nákupy :-)


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního nákupového článku. Jedná se o první větší nákupy za měsíc listopad 2016. Řekla jsem si, že je čas se podívat na novinky v drogérii, no a jak jsem si myslela, tak jsem i tak učinila. Inu jdeme na to. :-)


Toto duo o značky Loreal jsem již u dosti blogerek viděla a řekla jsem si, že využiji slevy a pořídím si šampon s kondicionérem. Jedná se o duo pro oslnivý lesk vlasů, uvidíme jaké bude.


Od značky Balea jsem si vzala šampon pro podporu blonďatých vlasů a také ochranu před teplem. Jelikož si vlasy pravidelně fénuji, tak se mi tento produkt velice hodí a musím říci, že jsem ho měla již jednou a nebyl vůbec špatný.


Pořídila jsem i odličovací ubrousky s vůní růžového grepu a také micelární vodu od Astridu. Už jsem měla v ruce tu růžovou micelárku od Lorealu, ale řekla jsem si, že moc ráda vyzkouším micelárku Astrid, kterou jsem ještě nezkoušela.


V akci mě také oslovil sprejový deodorant RExona, který je u mě stálicí a také jsem si pořídila nové tamponky na smývání masky.


Manželovi jsem pořídila dva pánské sprchové gely, které má velice rád.


Neodolala jsem ani novinkám a pořídila jsem obě nové tělové emulze.


Jedna je se třpytkami a druhá s kakaem, obě moc příjemně voní a musím říct, že co jsem v poslední době zkoušela Balea tělové emulze moc mi všechny vyhovovaly.


Od Alverde jsem si pořídila sprchový gel s vůní pomereanče a vanilky a voní velice smyslně a moc pěkně, navíc byl v akci.


Neodolala jsem ani výrazné rtěnce od značky Trend it up a mám ji v odstínu 460 a je matná.


Rtěnka vypadá moc krásně, je taková sytě rudá a už se moc těším, až jí vyzkouším.


Jelikož jsem v DMku nechala necelých 700Kč tak jsem dostala u pokladny dárek, vzoreček Lirene hydratačního krému a 2x přívěsek od značky Colgate.


Tak to byly moje větší listopadové nákupy, no a co jste si Vy naposledy pořídili??



Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon The Tranquility ritual face mask with Dead Sea Minerals

  AHOJ HOLKY,  přeji krásný den. Vítám tě u recenze na mou novou masku z mé oblíbené řady Avon Plane Spa - s minerály z Mrtvého moře - THE T...