středa 9. listopadu 2016

Vypotřebováno POŠESTATŘICÁTÉ


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dalších spotřebovanců, dneska to vezmeme maličko rychle. Přijde mi, že se v poslední době dost opakuji, že se mi nedostává nějaké zajímavosti, že nemám nápady a že příliš o články není zájem.

Budu moc ráda, když mi dáte zpětnou vazbu, protože pro Vás mé čtenáře - respektive pro mé čtenářky tento blog píšu, ale také pro sebe, ano je to sobecké, ale mě to prostě baví a je to můj koníček.






Opět začínáme produkty na vlasy:
  • Balea šampon pro podporu blonďatých vlasů byl super, vlasy krásně umyl, krásně pěnil a nevysušoval je společně s maskou na vlasy mi dělal krásné vlasy, proto ho hodnotím 9/10.
  • Lak na vlasy Balea v síle tužení ultra stark si kupuji stále dokola a moje vlasy dobře zafixuje, ale neslepuje a přijde mi prima. Proto hodnotím 8/10.
  • Balea šampon sensitive je také příjemný, je velice jemný, čirý, dobře myje, není zbytečně parfemovaný a není důvodu, proč si ho nepořídit znovu. Myslím si, že by byl také velice vhodný na mytí štětců. Dávám mu hodnocení 8/10.


  • Cien opravdu své produkty umí, tyto tři srpcháče byly naprosto úžasné, nejlepší byl asi ten s třešní pak, lesní plody  a potom bych dala ten s ananasem, ten byl na mě příliš sladký. Rozhodně jsem s nimi byla více spokojená než se sprcháči z řady Aroma Ritual od Dermacolu. Moje hodnocení proto je 10/10.


  • Balea letní sprchový gel byl příjemný, osvěžil, dobře pěnil, ale přišlo mi, že maličko vysušoval, znovu bych si ho klidně pořídila. Moje hodnocení je 7/10.
  • Dermacol novinka na trhu, sprchový gel z řady Aroa Ritual s vůní růžového grepu, není to špatná vůně, je velice svěží, je z ní cítit hořkost skutečných grepů, moje hodnocení je pro to 9,5/10.


  • Avon tělový krém nebo lépe řečeno pěna, která mi byla zasláni díky zelenému boxíku k recenzi mě velice mile překvapila, byla lehká, však dobře hydratovala a skvěle se vsakovala, ideální na léto, vřele doporučuji. Moje hodnocení pro to je 8,5/10.
  • Tělové mléko s vůní úžasné levandule bylo naprosto skvělé, úžasná konzistence, báječná textura a ta vůně. Znovu bych si ho hnedle pořídila. Moje hodnocení je 9,5/10.



  • Odličovač make-upu od značky Cien byl prima, dobře odlíčil klasický make-up, ale s výraznějším či voděodolným si tolik neporadil, ale nebyl špatný, za ty malé peníze, ale asi bych si ho znovu nepořídila. Moje hodnocení je 6/10.
  • Za to čistící tonikum s alkoholem od Avonu z řady proti akné je mojí oblíbenou stálicí, krásně vyčistí pleť a zabraňuje vzniku černých teček, kupuji si ho snad již 20 let. Moje hodnocení nemůže být než 10/10.



  • Tuto sadu jsem dostala, byla velice zvláštní, krásně účinkovala, ale nevím čím to bylo, jestli produkty, nebo hormonální či jinou změnou, ale v průběhu používání mi vyskákalo tolik pupínků, které jsem snad neměla ani v pubertě, každopádně produkty byly velice lehké, příjemné, a splnily, co slibovaly. Moje hodnocení je 7/10.


  • Čistící micelární ubrousky od Balea byla naprosto super, přitom mi samotná micelární voda příliš nevyhovovala, proto jím dávám hodnocení 9/10.
  • Micelární voda s okurkou od značky Manufaktura byla příjemná, ale maličko mi přišlo, že mi upatlávala pokožku a si ve velkém balení bych si jí nepořídila, proto moje hodnocení je 6/10.


  • Nivea zvláčňující denní krém byl naprosto prima, skvěle hydratoval, dobře se vstřebával a rozhodně ho mohu doporučit, navíc nemám ho poprvé, takže moje hodnocení je 9,5/10.


  • Osvěžující gel ne nohy s mátou a limetkou byl super, proto hodnotím 10/10.
  • I stejnou známkou budu hodnotit hydratační balzámek na rty od Yves Rocher s vůní kokosu, tuto značku mám prostě ráda a nikdy mě snad z řady pečující kosmetiky nezklamala. Hodnotím 9/10.


  • Můj muž si oblíbil deodorant ve spreji a střídá s Balenou a tento Garnier mu velice vyhovoval.
  • Naprosto úžasná pánská vůně je Ice Man od TM, já tu vůni miluji a mému muži tuto vůni kupuji stále, ale hledáme novou, kdybyste věděli o nové dobré třeba i o kořenité vůni, dejte mi prosím vědět.
  • No a můj muž a srchové gely, tomu je to jedno, umyje se čímkoliv. :-))


Opět máme tady nějaký ten džusík a poté sycený nápoj ze zeleného boxíku, oboje bylo moc dobré.


Doma jsme spotřebovali klasické produkty, jako je aviváž Lenor - modrá, kterou kupuji stále dokola a moc mi vyhovuje, poté přípravek na nádobí a také zubní pastu.


Také jsme spotřebovali jedny kapesníky v boxu, granulky pro naší Lady a vatové tamponyky - klasika.


No a co by to bylo za spotřebované produkty bez vosků YC.

Tento pomerančový byl velice příjemný, svěží, intenzivní a jsem moc ráda, že jsem ho vyzkoušela.


Zázvorový vosk mám velice ráda a dokázala bych si tuto vůni představit i ve velké svíci.


Vyloženě květinové vůně nemusím, ale k létu to prostě patří.


Dámy a pane jsme u konce mých dalších spotřebovanců.

Doufám, že se Vám moje krátké recenze a shrnutí líbilo a budete dále sledovat můj blog.


Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...