sobota 19. listopadu 2016

Zimní změna vlasů, čas na změnu :-))


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku, který je opět ze série "a tak si žiju".
Jelikož jsem se pořád nemohla dostat ke kadeřnice k mé kamarádce do jejich super salonu, který sídlí u nás v Košířích a více se o něm dozvíte ZDE.



Vlásky jsem měla půl roku nestříhané, protože to nebylo třeba a byly příliš světlé - příliš promelírované a také vyšisované od moře a navíc mikádo docela dost přerostlo, tak to chtělo změnu.

Jelikož já mám tu nejlepší kadeřnici, to je tak, že jí řeknete, že tedy přijdete a ona vymyslí, co Vám vytvoří a přitom se Vás ptá, sdílí s Vámi její nápady a tipy na vylepšení účesu, prostě a jednoduše, já vše  nechávám na ní a vždy to dopadne dobře a sklízím obdiv z okolí. I nyní tomu není jinak, jen omluvte prosím světlo, když jsme dílo dokončily, tak bylo světlo již špatné.


Přišla jsem a Gábi mi napatlala barevné pramínky tmavší bary, aby to splynulo s mými odrosty, což je taková myší šeď.

Poté jsme stříhaly, zarovnávaly, trochu jsme i sestřihly a poté dlouze a pečlivě foukaly, vše samozřejmě s tou nejlepší péčí Loreal Professionnel.


No a výsledek je tento, jsou to špatné fotky, za špatného světla navíc jsem bledá a nenalíčená, ale opravdu se o svátcích a víkendech nelíčím, jsem zastáncem toho, že si pleť potřebuje odpočinout.


S barvou, střihem a objemem jsem maximálně spokojená, tady na umělím světle to vypadá, jako veliká změna, ale není tomu tak, je to trochu kratší, ale konečky potřebovaly zastřihnout a barvička je jedna báseň, podařilo se Gábi sjednotit jednotlivé pramínky s mojí přirozenou barvičkou, no prostě na zimu značka ideál a když se mi to omrzí, tak se to vymyje a bude, je to jen barva.




Vlasy nabyly střihem na objemu a nebudu se bát nosit i lokny či je nějak vyfoukat, tak dopohody. Jak říkala Gábi, nemůžu mít vlas vedle vlasu - přecí :-)).


No a samozřejmě, že jsem neodolala, i v kadeřnictví mají vánoční balíčky. Já si hnedle jeden odnesla a bude se mi velice hodit.


Odnesla jsem si Loreal šampon pro melírované vlasy a poté také sprej pro volume efekt 3v 1.


No a navíc holky udělaly vánoční slevy, tak to se pak člověk těžko udrží.


A co Vy, jak nyní pečujete o své vlásky a nechystáte se také ke kadeřníkovi??

Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jak se Vám proměna mých vlasů líbí.

Omlouvám se předem za nekvalitní a možná za nekorespondující barevnost, vlasy ve skutečnosti vypadají docela jinak.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...