neděle 4. prosince 2016

A takový byl měsíc listopad 2016


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, kde Vám shrnu minulý měsíc, měsíc listopad 2016.

Jelikož na nás na začátku měsíce čekaly "dušičky" nebo-li Památka zesnulých, tak jsem na památku celý den pálila svíčku, tato je levandulová a moc příjemně provoněla celé naše kanceláře.


Když člověk celý den nestíhá jíst, tak večer se musí pořádně nadlábnout, tento hovězí předkrmový tataráček byl velice dobrý, ale nesnědla jsem ho celý, zbyla jedna namazaná topinka.


Jelikož jsem využila slevové kupony Yves Rocher, tak jsem kamarádce pořídila tento expresní dvoufázový odličovač očí, který si velice pochvaluje.


Od kamarádky jsem také dodatečně k svátku dostala tuto nádhernou matnou rtěnku Sephora.


No a jelikož jsem jela nějak příliš brzy do práce, tak jsem popojela o dvě zastávky dál a koupila si moji oblíbenou snídani od Mekáče, vím, není to zdravé, ale já ty sýrové tousty naprosto zbožňuji a nemůžu se jich nabažit.



První páteční den jsem si dopřávala, bohatá a chutná snídaně a k obídku byla skvělá svíčková, sice bez masa, ale to mě vůbec nevadí.


První listopadový víkend jsme byli na návštěvě u mých rodičů a vzali jsme i našeho kamaráda pana Dušana, moc se mu tam líbilo.


Krásně jsme se po obědě prošli a bylo to moc bezva.


A mámě krásně kvetl ibišek.


Začátkem listopadu jsem šla do DMka a objevila jsem tam tento šampon s vůní vanilky a maliny z nové limitované edice, no hnedle musel být můj.



Také jsem si zašla na moji milovanou restovanou zeleninu s rýží.


Jelikož každý den chodím okolo tohoto srdce pro Václava Havla, které se na nově Náměstí Václava Havla vrátilo 28.10.2016, tak jsem Vám ho musela vyfotit, toto je foceno ráno cca 7,30h.


Ikdyž je listopad, tak se příroda asi zbláznila a na zahradě nám vykvetla hortenzie. Foto je z 8. listopadu.


Sotva začal listopad a 8. listopadu jsem v Hornbachu v pražských Řepí vyfotila tuto vánoční výzdobu.






9.11.2016 se nově stal prezidentem USA republikánský kandidát Ronald Regan, pro mě to bylo docela překvapení, oba kandidáti byli dosti vyrovnaní, ale stále jsem si myslela, že vyhraje protikandidátka H. Clintonová...no dějí se zvláštní věci. Uvidíme, jak to nakonec dopadne u nás v prezidentských volbách.



Také jsem šla omrknout vánoční limitky a hned si přinesla tři sprchové gely, ba ne, dva jsou pro kamarádku do Brna, já si nechala jen ten vanilkový a všechny moc krásně voní.



10.11.2016 do Prahy dorazil první sníh, když jsem ráno otevírala žaluzie, tak jsem vyla velice překvapená, ale nebyla taková zima...kupodivu.


Na páteční oběd jsme si zašla k nám do místního pivovaru a dala jsem si cuketové špagety, moc jsem se na ně těšila, ale byly udělané spíše na sladko, což mě docela zklamalo.



Krásně mi vykvetly fialky :-))


Ve středu před státním svátkem jsem si zašla s holkami do vinotéky a moje kadeřnice mi upletla tento krásný copánek, byla jsem z něj doslova nadšená.


A daly jsme si samozřejmě i víno a i svatomartinské jsme ochutnaly.



Jelikož mému muži od neděle nebylo dobře a nucené týdenní dovolené využil k léčbě nachlazení a ze středy na čtvrteční státní svátek se mu nemoc zhoršila, tak jsem nelenila a jela hned ráno do lékárny k Andělu do lékárny pro medikamety a samozřejmě, jsem si neodpustila moji milovanou a tak nezdravou sýrovo-toustíkovou snídani u mekáče.


Poté jsem šla k mé milé kamarádce Gabče na změnu účesu.


Trochu jsme to ztmavily, ale bylo to na zimní období žádoucí.



Taky jsem v listopadu nakupovala od kamarádky Sylvy jsem si vzala domácí balistiku do vany a domácí mýdélko.


A také jsem využila Vánočních akcí a slev a pořádně se zásobila v Body Shopu.


A naše Izinka si moc ráda lebedila v krabici od zeleného boxíku.


No a vánoční atmosféra nesmí chybět, vždyť dnes je 24.11.2016 a za měsíc je Štědrý den. :-)) To to letí.



Krásná výzdoba, co říkáte? Letos jsem si adventní věnec objednala u kamarádky profesionálky, tak jsem moc ráda. :-))


24. listopadu vykvetla růže, za měsíc je Štědrý den, no příroda se zbláznila.




Také proběhl slavností večer v Karlínském divadle vyhlášení nejlepších blogerů pro rok 2016 a tady je máme vítěze.



A jelikož na 27. listopadu připadla první adventní neděle, tak jsem si u kamarádky objednala naprosto skvostný adventní věnec.



Jelikož na konci měsíce na mě čekalo docela nemilé překvapení, tak jsem si hned druhý den a to v úterý udělala radost a pořídila si tento hrneček za věrnostní body v DMku :-))



A poslední listopadový den tedy na Ondřeje jsme byli u kamarádů na návštěvě měli jsme se tam naprosto parádně. Navíc pohoštění jedna radost a skvělá domácí mátová limonáda :-))


No a to byl můj měsíc listopad 2016, jak jste ho trávili Vy? Jaký byl??

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.





Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...