středa 28. prosince 2016

Co jsme dostali k Vánocům I. část


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, který se ještě bude týkat Vánoc, chci Vám ukázat, co jsme dostali pod stromeček. Rozhodně to prosím neberte tak, že bych se chtěla chlubit, ale jen jsem si řekla, že by Vás mohlo zajímat, co jsme společně od rodiny a přátel dostali.
Inu jdeme na to.



Od rodičů jsem dostala hodně dárků, převážně jsme je s mámou nakoupili v obchodním domě Debenhams na Václavském nám.v Praze, kde jsme ukořistily s mámou dost kousků, třeba i tento šedivý, teplý a volný svetřík, který se nám na první pohled moc líbil.



Poté jsem si ve slevách vybrala i tento takový ležérnější fialový svetřík.


K Vánocům podle mého prostě patří dostat pod stromeček pyžamo a já si vybrala toto zelené a takové velice veselé.


Ano je roztomilé, alespoň pro mě a je z příjemné bavlny a mám ho ve velikosti M, aby bylo pohodlné. Navíc co je naprosto super, tak máma odstříhala veškeré cedulky a vše mi vyprala a vyžehlila, abych se hned do pyžama mohla obléknout. :-)


Noční košile nosím také moc ráda, ale spíše v teplejším období a na zimní jsem si vybrala tuto temně růžovou s dlouhým rukávem.


Také jsme společně vybrali nějaké to spodní prádlo, černou podprsenku jsem už potřebovala jako sůl, opět vše Debenhause.


Od manžela jsem k mému naprostému překvapení dostala svíčku YC Angel wings, která je naprosto nádherná a až mi dojdou vosky, tak jí začnu pálit a už se na to těším.



Dále jsem si přála novou konvičku na čaj, neboť já jsem velikou milovnicí pití čaje, tak jsem dostala tuto skleněnou od značky Tescoma, velice pěkná a také praktická.



Jen mohla být malinko větší, je pouze na 1,25l čaje, já jsem zvyklá pít čaj z 2l konvice. Ale radost mi udělala opravdu velikou.


Poté mě manžel vzal jednoho dne do zlatnictví a se slovy "já ti ty náušnice nevyberu" tak jsem si vybrala tyto z bílého zlata a se zirkony.


Jsou velice minimalistické a mě se moc líbí a také jsou takové decentní, což já velice oceňuji.


Mají klasické zapínání, cenu raději nebudu prozrazovat, nebyla úplně nejnižší.


Dále jsem k mému velikému překvapení dostala další šperk, který můj báječný muž vybral naprosto sám a je to šperk z první republiky.


Jedná se o krásné staré stříbrné srdíčko, které je nádherně a precizně gravírované a je i k tomu krásný a jednoduchý řetízek, tímto my opravdu vyrazil dech.


Od našeho kamaráda jsem dostala tuto bižutérní vážku.


Z práce krom lahví vína jsem si odnesla i tuto krásnou a vánočně vonící svíčku.


No a dále jsem dostala peněženku s kabelkou Michael Kors, ovšem nebyla v klasické papírové tašce, ani v textilním pytlíku, tak netuším, jestli je pravá či nikoliv, ale je kožená, tak fakt nevím.



Opět dárek od mého muže. on ví, čím mě má potěšit. Je mi celkem jedno jestli je to fake nebo ne, prostě uvidíme, jak bude sloužit a hotovo.


Od kolegy jsem dostala malinový čaj a hezký přívěsek s andílkem.



Dále jsem dostala i super olivy, které se budou moc hodit k vínu a také pak barevné propisky, které jsem dlouho chtěla.


No a také jsem dostala spousty vlastnoručně vyrobených přáníček, kterých si velice vážím a udělaly mi velikou radost.


Tak to byly naše vánoční dárky I. část, snad Vás zaujme i další část, kterou mám pro Vás nachystanou.



No a co jste dostali k Vánocům Vy, co Vám udělalo největší radost.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...