čtvrtek 8. prosince 2016

Co nosím ve své kosmetické taštičce - update


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, kterým je update mojí kosmetické taštičky, které s sebou nosím denně v kabelce.


Taštička je to taková obyčejná a už je značně použitá a je z Avonu, přijde mi docela praktická a mě vyhovuje, zatím nemám důvod jí měnit.

S sebou nosím spousty praktických vychytávek, ale i spousty kosmetiky.



V mé taštičce nemůže chybět transparentní pudr, tento jsem dostala od mé milé sledovatelky Janičky a štěte je z Aliexpresu a mám ho pro případ, kdy se potřebuji přepudrovat, abych se příliš neleskla.


Nutností a samozřejmostí je samozřejmě krém na ruce a balzám na rty, oba produkty mám opět od Janičky a jsou od značky Loccitane a jsou oba naprosto parádní, jsem s nimi velice spokojená a mohu Vám je vřele doporučit.


Bez korektoru by to nešlo, když je potřeba zamaskovat drobné nedokonalosti pleti, nosím ho s sebou již řadu let. Nyní jsem si oblíbila korektor Essence Camouflage.
No a abych na to maskování viděla,  tak nosím praktické malé zrcádko.


Bez výraznější rtěnky bych se také neobešla, nyní na podzim nosím tyto dvě matné, které jsem si velice oblíbila.


Jedna je maličká od Sephory a je taková vínová a druhá je od Avonu ve fialové barvičce, obě mám velice ráda a často po nich sahám.


Bez dezinfekčního gelu si nedokážu představit, že bych opustila byt, no a pilník na nehty je klasiky vždy se velice hodí.


Léky, které zachrání situaci :-), jsou léky, které pravidelně užívám já a i můj manžel.
Léky užívám kvůli tomu, že jsem dlouhá léta trpěla PPP. Kdybyste měli zájem o článek na toto téma moc ráda Vám ho sepíši, ale zatím jsem se k tomu neodvážila, přeci jen je to velice osobní rovina.


Párátka nesmí chybět, ani jednorázové mezizubní kartáčky, které pravidelně používám, jednak k čištění tak i jako prevence pro zdravé dásně.


Nůžtičky jsou naprostou nutností a kolikrát se mi osvědčily, tyto jsou takové speciální, nejsou primárně určeny na nehty, ale na různé zastřižení či ustřižení.
Pero je nutností, mám jich v kabelce hnedle několik.


No a to by byl celý můj obsah taštičky, kterou vždy nosím s sebou ve své kabelce.

A co Vy s sebou pravidelně nosíte Vy?? Bez čeho se neobejdete??




Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...