úterý 20. prosince 2016

Kofeinový šampon na vlasy ...


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešní recenze. Opět to bude na vlasovou kosmetiku. Tento Alpecin kofeinový šampon je z Německa  z Kauflandu je na posílení růstu vlasů a na obnovu vlasového vlákna.
Je primárně určen pro muže, ale já ho testuji se svým mužem již druhý měsíc a skutečně mohu konstatovat, že vlasů je více a jsou více chráněné.


Šampon, který má 250ml vyjde něco okolo 7Euro. Ano není to málo, ale za to, že Vám potom vlasy lépe rostou, jsou odolnější si myslím, že to stojí.


Šampon příjemně tak pánsky voní, má příjemnou gelovou konzistenci, krásně pění, k  pokožce je šetrný, dobře myje a snadno se z vlasů vymývá.

Za sebe ho mohu včele doporučit těm, kteří potřebují posílit vlasové vlákno a kteří chtějí podpořit růst vlasů.


Ještě máme doma jedno balení a rozhodně není poslední, určitě si ho zase někdy pořídit.



A co Vy, čím nyní pečujete o své vlásky??

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...