pondělí 5. prosince 2016

Oblíbenci za měsíc listopad 2016


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku.
Měsíc se s měsícem sešel a jsme tady opět s kosmetickými oblíbenci tentokrát za měsíc listopad 2016. Opět Vám představím dekorativní oblíbence, které jsem používala nejraději.
Inu jdeme na to.


Tento nový Loreal make-up jsem si velice oblíbila, je lehoučký, přitom středně krycí a mě velice vyhovuje.


Oční stíny jsem nejraději nanášela z této paletky The Balm Nude tude.


Paletka má krásné a velice dobře pigmentované stíny. Myslím si, že je prostě dobře složená. Mimochodem si brousím zuby na další produkty této značky, navíc ji mám přímo u nosu v Máji a nebo v nově otevřené parfumerie Douglas v OC Nový Smíchov.


Tento Max Factor korektor používám od svých nácti a je mojí stálicí.


On to vlastně korektor není, je to make-up v tyčince, ale já si ho oblíbila, jako korektor a již několik let ho používá a nejraději mám tento v odstínu 12, což je nejsvětlejší odstín.

Moc ráda také používám novinkovou řasenku od Avonu. Kartáček má ve tvaru přesýpacích hodin a krásně řasy zahustí a i natočí.



A také bronzer je od Avonu z řady Luxe, který jsem dostala od mé maminky a moc mi jím udělala radost.


Má krásnou barvičku a dobře s ním zahřeji obličej a ani nyní nepoužívám tvářenku, tento produkt my ji vynahradí.


S rozjasňovačem jsem asi už trapná, ale tento Tren it up je naprosto parádní a mě moc vyhovuje a nemůžu si ho vynachválit.


Krásný obal, super pigmentace, dobrá výdrž, krásný odstín a skvělá cena.


Nově si lakuji nehty tímto prima lakem od Gabriella Salvete, který je takový perleťový a má dobrou výdrž.


Na rty jsem nejčastěji používala tuto matnou rtěnku Sephora ve vínové barvě, kterou jsem dostala od mé kamarádky k svátku. Je skvělá, jen ta výdrž by mohla být lepší.


Na pudr jsem si velice oblíbila tento štětec od PLH. Je dostatečně velký, má příjemné štětiny a pudr se mi s ním dobře zapracovává.


No a jaké produkty jsem za měsíc listopad 2016 nejčastěji používali Vy??


Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...