pátek 23. prosince 2016

Super bublinky do vany :-))


AHOJ, AHOJ,

 Jelikož je podzim a sychravé počasí, tak si velice ráda dávám koupel plnou vany a krásných vůní a tato nová pěna do koupele od Balea rozhodně stojí za zmínku.


Tato pěna Balea do koupele je relativní novinkou a seženete jí ještě v zelené lotusové variantě, na kterou si také brousím zuby.


Jednak pěně nádherně květinově voní, hodně v ní jsou cítit příjemné růže a pak fialka a také částečky perleti, které vodu a celou koupel zvláštní.

Pěna je krásně krémová, velice dobře se rozpouští, vykouzlíte s ní opravdu krásnou pěnu a hodně pěny, lázeň je pak voňavá, příjemná a relaxační.


Jedná se tedy o pěnu do koupele PERLOVÉ KOUZLO, obsahuje vonné složky z růže, fialky. Obsahuje i komplex comfot care, který dodá koupeli neuvěřitelně smyslnné požitky a koupel si tak úžasně užijete a zpříjemníte si tak všední sychravé dny.


Toto balení obsahuje 500ml produktu a stojí okolo 65Kč, což je standardní cena výrobků Balea.

S touto pěnou do koupele jsem velice spokojená a rozhodně Vám ji mohu a ráda vřele doporučit.
Pokud milujete koupele, tak jako já tak jí rozhodně vyzkoušejte.
Už se moc těším, až si pořídím tu zelenou lotusovou variantu.


A co Vy, také máte v tomto nevlídném počasí rádi koupel, dáváte jí přednost před sprchou??

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#recenze Orientální vůně - 100 ml - 1 ks - 795 Kč

AHOJ HOLKY,   moc vás vítám u dnešní recenze, kterou jsem se rozhodla sepsat na základě včerejšího, tak trochu potvrzujícího komplimentu, na...